„To su pevači koji su zatvorene knjige“ Saša Milošević Mare iskreno o estradi, dotakao se i Saše Popovića: „On zna šta radi“ VIDEO

Grand produkcija proslavlja 25 godina postojanja kao i 10 godina Grand televizije, a u nedelji jubileja razgovarali smo sa Sašom Miloševićem Maretom koji je i pre stvaranja formata „Nikad nije kasno“ sarađivao sa Grandom.

Davnih godina je to bilo, radio sam album za Radoslava Rokija to je bila 1999. godina. Što se tiče „Nikad nije kasno“, tu sam od prvog dana, već deveta godina. Bio sam pre toga i kao gost u žiriju „Zvezda Granda“ i to je bilo u marketinške svrhe– rekao je Mare.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 16012024 FOTO MUNJA 6 ok

Milošević je otkrio i kako je izgledao prvi susret sa Sašom Popovićem, ali i kako su tekli dogovori pred stvaranje emisije „Nikad nije kasno“.

Ja volim ljude koji su koncizni i znaju svoj posao. Nema tu mnogo filozofije i priče. Ako se nađemo na istoj frekvenciji u smislu interesovanja i pogleda na posao tu nema poteškoća u razigravanju samog formata. Žika je imao vrlo preciznu ideju, mi smo dodavali male doprinose, ja sam imao slobodu što se tiče moje uloge uz veliku podršku produkcije i Žike kao autora. Sale je odavno pokazao da odlično zna šta radi i da bira dobro svoj tim– objasnio je kompozitor.

Pre nego što je postao deo najemotivnijeg šoua u regionu, Mare je bio deo drugog formata koji je pronalazio mlade talente, a zbog njegove iskrenosti pojedinci su komentarisali kako je strog.

U to vreme se radilo o mladim neafirmisanim pevačima, nisam ljubitelj teških reči posebno kada su mladi ljudi u pitanju, ali i stariji. Nema potrebe za takvim rečnikom, možda je atraktivno u trenutku da se napravi mini skandal, ali kada su deca u pitanju kao što su „Zvezde Granda“ jeste naravučenije da napreduju, a ako želiš da ga savetuješ ne treba da ga ubiješ u pojam. Nisam bio preterano strog, ali da sam iskren čovek to da. U stanju sam da kažem da ne gube vreme ako će u najboljem slučaju biti prosečni– smatra on.

huhu 1

Kao svedok velikih karijera i pevača sa kojima je sarađivao, Mare je ponosan što su najtraženiji pevači ponikli upravo iz Grand produkcije.

Ako pogledamo arene, klubove, veselja po definiciji je to neki Grandov pevač. Od Aleksandre Prijović, pa na dalje, Milica Pavlović, Milica Todorović, Rada Manojlović i mnogi drugi. Grand je jedini pravi rasadnik talenata i imena i dali su najzanačaniji doprinos. Sva imena koja sam rekao spadaju u folk muziku, a sa pop pevačima je tanja priča, ogrešiću se sigurno ali sada mi pada na pamet samo Isak Šabanović koji je zasijao i očekuje se velika karijera, možda treba da pojačaju priču kada je pop u pitanju. Mislim da bi sa svojim marketingom i uticajem koji imaju mogli da naprave neku novu Ninu Badrić, Zdravka Čolića… Ima tu dece koja pevaju fantastično– rekao je Milošević koji se osvrnuo i na pevače iz „Nikad nije kasno“:

To su pevači koji su zatvorene knjige, to su što su. Naravno, i oni mogu da napreduju, ali njihove ambicije nisu tolike da im neko soli pamet kako treba. Neverovatno je kako pevaju uživo i ti mlađi koji dođu u emisiju, mnogo ima telnetovanih mladih– kaže Mare.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 2 ok

Grand produkcija nagradila je Mareta zahvalnicom i zlatnom plaketom za izuzetan doprinos, koja mu je još jedna potvrda za rad.

Nisam stigao još da pokažem porodici jer sam pravo sa dodele otišao u studio, radio do ranog jutra, spavao tri sata i ponovo došao da radim emisiju. Uvek je lepo dobiti nešto, ukoliko me vide kao nekoga ko je dao doprinos drago mi je, a nadam se da nisam smetao, može i zahvalnica za to– zaključio je on, a ceo razgovor pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić