VIŠE JE NE KRIJE: Isak Šabanović pokazao misterioznu devojku, pljušte komentari: „Pun pogodak“ VIDEO

ISAK SABANOVIC NNK SNIMANJE 07122023 FOTO MUNJA 14 ok

Na veliko oduševljenje publike Isak Šabanović objavio je novu pesmu pod nazivom „Da je sreće“, ali i spot u kome je pokazao misterioznu devojku.

Koliko se ova numera dopala publici svedoči veliki broj pregleda na Jutjub platformi za jako kratko vreme, kao i pozitivni komentari koji se samo ređaju.

Untitled 5

Bravo, hit“, „Divno, slušaće se dugo“, „Odlična pesma“, „Slušamo i uživamo“, „Sve pohvale“, „Svaka čast“,“Vredelo je čekati“, „Kao da čujem Bebeka“, „Al’ si uboo“, „Pun pogodak“, samo su neki od brojnih komentara, a veliku pažnju javnosti privukao je i neuobičajeni spot koji je potpuno osvojio srca publike.

Inače, aranžman, muziku i tekst radio je Saša Milošević Mare, a ovaj dvojac se pokazao kao sjajan tandem sudeći po reakcijama slušalaca.

isak

Inače, ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje snimanju spota za numeru „Da je sreće“ za čije potrebe je promenio frizuru.

Ovo je prvi spot i prva pesma sa novom frizurom. Osedeo sam malo sa jedne strane od lepog života (smeh). Kažu da je to genetski iako ja sve to pripisujem stresu – našalio se Isak tada i otkrio da će se u spotu pojaviti i devojka, čiji identitet je tokom snimanja spota uspeo da sakrije od naše ekipe.

U Americi kada sam snimao spot imao sam malo vremena i onda je naknadno urađen deo sa tim lepoticama, a ovoga puta ću gledati devojku od početka do kraja– kroz smeh je rekao Šabanović.

Pesmu i spot možete poslušati u videu ispod:

BONUS VIDEO: Ekskluzivni kadrovi sa snimanja Isakovog spota

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / You Tube,
Autor: K. Marković