Login/Registracija

Ibro Bublin zaljubljen i opasan?: „Tako se desilo, prvi mi je put“

U muzičke vode uplovio je još kao dete, a već sa 16 godina odneo je pobedu u „Zvezdama Granda“. Od tad Ibro Bublin ne prestaje da oduševljava region svojim raskošnim vokalom, izgledom, ali karakterom i vaspitanjem iz kojeg isijava skromnost.

Ali nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija koja je iznenadila mnoge, a na kojoj pevač pozira kraj dvotočkaša, obučen kao bajker, te je za Grand otkrio šta je pozadina svega i šta ga je navelo na promenu da od skromnog momka postane bajker.

-Odmah da se razumemo, položeno za motor imam odavno, ali nisam bajker, to je bilo za potrebe snimanja spota za novu pesmu. Vozio sam motor i videćete uskoro kako sam se snašao (smeh)- započinje Ibro i otkriva da scene sa „opasnom i jakom“ mašinom nisu bile lake.

-Bilo je puno kadrova i scena sa motorom, ali ne smem puno da otkrivam, sem da je to jedna jako interesantna priča u vezi moje nove pesme. Inače je radio vrhunski kompozitor Dragiša Baša, a aranžman Dejan Kostić. Pesma je u mom fazonu, sa prizvukom starog folka -otkriva pevač koji se za potrebe novog spota oprobao u različitim ulogama. Jedna od njih bila je i uloga zaljubljenog momka.

Na fotografiji koju je podelio vidimo da je bio pravi džentlmen, koji ponosno drži ruku jedne devojke, dok u drugoj nosi njene salonke. A nas je zanimalo koliko je puta do sad bio kavaljer i poneo ženske cipele.

-Prvi put sada u ovom spotu (smeh). Tako se desilo! Neka ovo bude prvi put kao podsticajni za dalje. Nisam rekao da neću opet – odgovorio je Bublin i dodao da je vaspitan da poštuje žene.

-Trudim se da budem džentmlen u pravo vreme i na pravom mestu, kada je to potrebno – dodaje.

Iako je naučen da privatne stvari zadrži za sebe, za Grand je otkrio da li se nešto bar dešava na ljubavnom planu.

– Za sad nema ništa novo, po tom pitanju sam baš monoton. Nadam se da će vremenom da se iznedri nešto lepo – iskren je, dok na konstataciju da je možda previše zahtevan u ljubavi, odgovara:

– Ne bih rekao da je tako. Treba sve da dođe na svoje, pa biće u nekom trenutku. Kad bude suđeno, biće i toga. Inače verujem u sudbinu.

Godinama važi za talentovanog, mega popularnog, ali pre svega, vaspitanog momka, a sad otkriva kakva devojka može da privuče njegovu pažnju.

-Lepa, karakterna i čista u duši. Mislim da ne tražim puno- ističe Bublin, a na našu konstataciju da je u današnje vreme sve manje takvih, zaključuje:

-Da, delim mišljenje svakako. Sve se promenilo, pa i devojke, mada i mi muškarci mnogo ne zaostajemo, najiskrenije.

Foto: Fejsbuk/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić