Login/Registracija

Ceca se oglasila povodom napada na sina Viki Miljković: „To je strašno, moja deca su oprezna“ (VIDEO)

ceca 44

Nakon napada grupe migranta u centru Beograda na Andreja Taškovića (15), sina pevačice Viki Miljković, danas se za Grand oglasila Ceca Ražnatović.

Ona je osudila potez migranata i apelovala na nadležne službe da zaštite decu i građane, budući da su u glavnom gradu napadi sve češći.

Ceca i Viki

-To je strašno! Ovo nije prvi slučaj napada kada je reč o migrantima, pogotovo kad su deca u pitanju. Znam pouzdano slučajeve da devojke ne smeju da se vraćaju same sa fakulteta, ukoliko su im predavanja uveče, zato što se migranti kreću u grupama i potpuno je prirodno da se plaše – istakla je Ceca i dodala:

– Nadam se da će naši nadležni organi preduzeti sve neophodne mere i sredstva da se takve stvari više ne dešavaju.

b640a1f4a724d86d68a16eb5346f5f59a6050c11

Nakon što je osudila napad migranata kojih je u Beogradu sve više, pevačica je otkrila da li se plaši za bezbednost svoje dece.

-Moja deca su odrasla, za Veljka se ne plašim (smeh), to je jasno zašto. A što se Anastasije tiče, kao i svaka druga devojka je oprezna, jer nikad se ne zna da li ćeš naleteti na migrante ili na neku psihičku obolelu osobu. To svima može da se desi, pa i meni -istakla je Ražnatovićka i dodala da se za sebe ipak ne plaši.

-Ja ne izlazim nigde, krećem se od tačke A do tačke B. Što bi rekao pokojni Ekrem Jevrić – Kuća,posao, posao, kuća- izjavila je Ceca, a ceo intervju možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić