Viki potrešena, iznela sve o napadu na sina Andreja: „Ima košmare“ (VIDEO)

Sina pevačice Viki Miljković, Andreja (15), sinoć je napala grupa od tri migranta, prvenstveno tražeći novac, a nakon što je odbio, momci su izvadili nož.

Mladi Andrej je krenuo da trči, uleteo u najbliži salon i srećom izbegao napad muškaraca, a sad se na sinoćni događaj osvrnula i njegova majka.

Viki

Zbog ovog nemilog događaja, Viki je istakla da je i dalje pod stresom, a zatim apelovala na državne organe da što pre reše problem i napade kojih je u glavom gradu sve više.

Jako sam potrešena, hvala Bogu Andreju se ništa nije strašno desilo, šta je moglo da bude. Ja nisam neko ko odmah iznosi sve u medije i maše sa tim, samo hoću da kažem da ovo sve radim zbog druge dece čiji roditelji nisu javne ličnosti i koji možda nemaju priliku da se na ovaj način obrate. Ovo sve radim zbog toga što je moje dete na kraju prošlo dobro. Tek ga je sinoć stiglo, on će te neke traume imati, a mi ćemo se truditi da ne budu velike – rekla je Viki i nastavila:

U tom trenutku mu je bio adrenalin, tek kada je došao kući tada su krenuli filmovi da mu se vraćaju, nakon policije, nakon svega što je prošao. Sinoć se budio, sanja, vraćalo se sve, jutros je već bio problem jer se boji da ide sam. To je ipak dete, on je pre 15 dana napunio petnaest godina. Šta je on mogao da uradi, jedno dete da se suprotstavi trojici ili četvorici, ni on sam u toj panici nije ni registrovao, moglo je svašta da mu se desi u tom trenutku. Ovo je samo apel, da se povede više računa, da policija i država reaguju a verujem da hoće, znam da su posvećeni u rešavanju svih problema. Da se na tim ključnim mestima pojača kontrola policije, jer tuda prolaze deca, trudnice, starije osobe.

Viki 1

Da su kolege uvek tu da pripomognu i da se nađu u neprilici, Viki je potvrdila:

Mili je pomogao i sve moje kolege iz žirija su bile zabrinute, svi su zvali. Ja sam u tom trenutku bila sa Cecom u autu i ona je digla celu frku, ja bih možda prećutila, ali ona nije htela da se prećuti, što je apsolutno u pravu. Ana, Snežana, Saša, Mili, Đorđe je tek hteo da ide da ih traži.. Ne propagiram nasilje i rekla sam da ne želim niko nikoga da napada, želim da živimo normalno, da u svom gradu i državi šetamo normalno i slobodno.

Na pitanje da li su napadači uhvaćeni, pevačica je odgovorila da je Andrej dao izjavu. Želim da moje dete nastavi da živi normalno kao i svaka druga deca.

Molim Boga da sačuva moje i tuđu decu. Verujem čvrsto da će policija da da sve od sebe – rekla je pevačica.

U nastavku pogledajte video u kom je Viki pričala o napadu na svoga sina.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić