Login/Registracija

UVEK NASMEJANA I RASPOLOŽENA: Sanja Kužet postiže sve, ali…“Porodica mi je na prvom mestu“ (VIDEO)

Voditeljka „Zvezde Granda“ Sanja Kužet, važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na javnoj sceni.

S obzirom da sve zanima tajna njenog dobrog izgleda , Sanja otkriva da li su delom za to zasluženi detoks sokovi koje proizvodi.

Naravno, detoks sokići za dobru energiju i za stas, a što se tiče ove fizičke promene to je naš bjuti tim ovde u Grandu, koji se potrudio za drugačiji stajling– otkrila nam je voditeljka.

Ipak se ne može sokovima izgraditi mišići kojima Sanja raspolaže, te nam je ispričala više o svojim fizičkim aktivnostima:

To je sastavni deo mog života, svako slobodno vreme iskoristim na najpametniji način, koji je za mene najpametniji, a to je da se bavim fizičkim aktivnostima.

Pored silnih obaveza koje ima, sa osmehom na licu, odgovorila nam je kako postiže sve.

Uspevam, vi dobro znate kada mi radimo, mi smo tu posvećeni sto posto, ali opet kada završimo taj talas snimanja imamo dovoljn slobodnogo vremena da se posvetimo i nekim drugim stvarima. Meni je naravno porodica na prvom mestu ali tu kada sve obavim što treba, sokići su tada prioritet koji mi je u ovom trenutku zabavan i nešto potpuno drugačije i novo i ispunjava me, tako da sam otvorila neko novo poglavlje i to me jako čini srećnom i uzbuđenom.

Kao posvećena mama dva sina, Sanja odgovara na pitanje, da li deca prate „Zvezde Granda“ i kako na to reaguju.

U principu to su muška deca tako da oni zaista ne mogu biti fascinirani kada se mama pojavi, oni mene doživljavaju kao svoju mamu i to je meni najnormalnije, oni sa tim žive i rastu, jedino im je neobično kada se vratim sa snimanja, pa me u kućnom izdanju vide sa šminkom i frizurom, eto to umeju da prokomentarišu.

Ceo intervju sa voditeljkom pogledajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić