Login/Registracija

„Često grešim imena“, Ceca priznala da ne razlikuje sestrine blizance jer je sličnost neverovatna

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović može da se pohvali mnogočlanom porodicom, pa je pevačica jednom prilikom priznala kako joj se u određenim situacijama desi da pobrka blizance Petra i Iliju, sinove svoje mlađe sestre Lidije Ocokoljić.

Često grešim imena blizancima. Prosto njih pobrkam. Za Iliju mislim da je Petar, za Petra mislim da je Ilija, ali to je u nekim situacijama. Iako su ta deca od samog rođenja uz mene, oni meni toliko liče. Jedino kada ih pogledam frontalno znam ko je ko, ali iz profila ili otpozadi ne. Oni su identični – priča Ražnatovićka uz široki osmeh.

Sa druge strane, blizancima nije jasno kako bilo ko ima problem da ih razlikuje budući da je, kako sami ističu, razlika napretek.

– Ima mnogo razlika. Obično nas razlikuju po rupici jednoj na licu. Kada smo imali boginje, Ilija se češao pa mu je ostao ožiljak – ističe Petar, dok se Ilija nadovezuje rečima:

– Na fudbalskom terenu se razlikujemo tako što Petar šutira desnom, a ja levom nogom. Igramo drugačije pozicije. Ja nosim broj 45 i igram desno krilo!

– Ja nosim 33 i igram desnog beka. Ne igramo iste pozicije, Ilija je bolji u napadu, a ja sam bolji u odbrani. Kod nas ne postoji bolji – zaključuje Petar.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram Printscreen,
Autor: I.Grk