Login/Registracija

HAOS NEVIĐENIH RAZMERA: Hobi Kenana Derviševića izazvao SVAĐU, jedan član žirija ga branio za sve pare

7421e39b5bc78fc6766e1ac4dce09b0204bafc41

Osim da je sjajan vokal i da uživa u dugogodišnjoj vezi, o životu Kenana Derviševića, koga su nazivali Šabanovim naslednikom još tokom takmičenja, se malo zna. Talenat za muziku nasledio je od majke, ali osim pesme mladi pevač iz Bosne ima još jednu veliku strast.

U pitanju je njegov hobi koji je svojevremeno izazvao veliku buru među popularnom osmorkom u žiriju „Zvezda Granda“. Zbog lova izostali su glasovi pojedinih članova, a na prvom mestu glas Đorđa Davida.

Zašto ubijati životinje ili bilo šta? To nije sport to je sakaćenje. U 21.veku meni je to ruralno, primitivno i tako dalje- rekao je Đorđe, dok je i Ana Bekuta tom prilikom povukla svoj glas iz istog razloga.

Prva se pobunila Viki Miljković koja je tvrdila da roker laže, kao i da ga je lično videla da jede meso.

– Ne jedem ni svinju ni tele ni pile…jedem druge stvari bogate proteinima poput pasulja i sočiva. Jeo sam, ali više ne– rekao je roker.

0A0A3171

Možda je to bila i jedina situacija da su Derviševićevo pevanje i neverovatan vokal pali u drugi plan i to sve zbog lova.

Uposlićemo te dobro pa nećeš imati vremena za lov– dobacila je Sneža i izgleda da je bila u pravu.

Kenan je danas jedan od najangažovanijih na terenu, a nedavno je objavio ni manje ni više, nego dva nova singla.

KENAN DERVISEVIC ZG FOTO MUNJA 64 768x512 1

Podsetimo, tokom učešća u najpopularnijem muzočkom takmičenju Kenan je priznao da je njegov jedini uzor Šaban Šaulić, a da susret sa legendom narodne muzike neće zaboraviti dok je živ.

– 2007. godine me je otac odveo na Šabanovo gostovanje, zapravo to je bio neki vašar. Otac me je odveo do auta da ga upoznam, to je bio jedini naš susret. Siguran sam da je imao prilike sada da me čuje da bi bio ponosan. I u takmičenju sam pevao njegove pesme, ali i na svim proslavama- ispričao je nedavno.

KENAN DERVISEVIC ZG FOTO MUNJA 99

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović