Login/Registracija

Mali Branko poseduje ono što mnogi nemaju, Saša Matić oduševljen: „Tako sam i ja govorio na početku karijere“

ipiccy image 25 1

Svim takmičarima koji su dobili priliku da se pokažu na Grandovoj sceni, jedno je zajedničko, a to je talenat i ljubav prema muzici. Međutim, Branko Vujičić (52) iz Kragujevca, osim toga može se pohvaliti neverovatnim samopuzdanjem i sigurnošću kojom odiše dok peva.

-Ja zaslužujem da budem ovde i mislim da mogu da pobedim. Poznat sam po tome da sebi postavljam visoke ciljeve, ali sam ubeđen da mogu da trijumfujem- poručio je Branko.

S obzirom da je poznat po nadimku mali Branko, Dragana Katić rešila je da se našali.

-Zašto ste zadržali nadimak Mali Branko ako imate tako velike ciljeve?- zbunila ga je voditeljka, na šta veteran nije imao odgovor.

ipiccy image 26

Nije lako probiti led na velikoj sceni i pred milijonskim auditorijumom te je žiri rešio da takmičara opusti i nastavio sa šalom.

S obzirom da mu je jedan sin zaposlen u firmi oružja, a drugi je menadžer slot kluba, Sašu Miloševića Mareta je zanimalo kog naslednika češće obilazi na poslu.

-Uopšte ih ne obilazim (smeh) Zabranjene su posete- našalio se Vujčić.

IMG 0048

Osim ljubavi prema pesmi, hrabrost i neverovatnu samouverenost daju mu trideset uspešnih godina rada u muzici koje su iza njega.

Bili ste deo orkestra „Ćumurčili“, baš simpatičan naziv. Zašto se tako zove?-zanimalo je predsednika žirija.

To je ćumur od malih grančica, nije od velikih stabala- dobacio je Žika, a onda je takmičar nasmejao ceo studio.

-Harmonikaš ima tamniji ten i dobio je nadimak Saša ćumur- objasnio je Branko.

IMG 0044 2

Nakon mnogo šale i smeha, došlo je vreme da samouverenost pokaže i na delu te je Šumadinac zapevao numeru Dobrivoja Topalovića „Kad bih mogao i umro bih za te“. Već na prvu loptu, izborom pesme oduševio je sve prisutne, a pohvale su usledile i nakon pevanja.

Meni se sviđa ta vaša samouverenost, lepo ste rekli da smatrate da zaslužujete da budete ovde. Tako sam i ja govorio kada sam počinjao. Sećam se na početku pitaju ko će da peva pesme Šabana Šaulića, niko nije smeo da peva osim mene. Sviđa mi se što ste za glavno pružje odabrali pesmu- istakao je Saša Matić.

0A0A6526

Iako se ne razume mnogo u ovu vrstu muzike, glumica Dragana Mićalović nije krila oduševljenje, a ako je sudeći po njenom izrazu lica uživala je tokom Brankovog pevanja.

Pozitivnim komentarima pridužio se i Mare, koji je imao i savet zlata vredan.

-Preporučio bih ti svaki sledeći put da se raspevaš. Čuje se tvoj kvalitet i trideset godina staža- rekao je Milošević, što je takmičar prihvatio sa osmehom.

SASA MILOSEVIC NNK SNIMANJE 28102022 FOTO MUNJA 4 ok 1
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović