Šmeker bio, šmeker ostao: Isplivala Čolina fotografija iz vojske, jedan detalj sve raznežio (FOTO)

da280e92ec317964448d7e77d8d39b2f1d60154e

Od kada se pojavio na našoj javnoj sceni, Zdravko Čolić važi za jednog od najvećih šmekera među pevačima, a iako je zagazio u osmu deceniju života, tu titulu i dalje ponosno nosi.

Privatan život oduvek se trudio da drži daleko od očiju javnosti, međutim, o svojim voljenim roditeljima govorio je u nekoliko navrata kada se osvrnuo na najlepša sećanja.

Zdravkova majka Stana je preminula 2009. godine, a pevač je priznao da mu je to bio najteži period u životu. Godinu dana kasnije, Zdravku je preminuo i otac Vlado.

Sada se na jednom Instagram nalogu pojavila Čolina fotografija sa majikom i ocem, koja je nastala u Sarajevu, u vreme kada se pevač vratio iz vojske.Verni fanovi proslavljenog pevača gotovo nikada nisu mogli da vide Zdravka sa roditeljima, te je ova fotografija probudila duboke emocije, najlepša sećanja na druga vremena i izazvala lavinu komentara.

ec2b3518e2282fd7fbb72bb0bee91003851cbc5a

– Kada sam se rodio, moj otac je hteo da mu sin bude zdrav i izabrao mi je ime Zdravko. Kada se rodio moj brat, otac je želeo da se zove Jugoslav, po državi, jer je on bio oficir. Bunio sam se rekavši da ću ga ja uvek zvati Dragan. Imao je sreću da moje ime pobedi. Roditelji su sve učinili kako bi brata i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru… Sve to od jedne plate, jer je mama bila domaćica – rekao je Zdravko svojevremeno, prenosi “Azra.ba“.

Foto: Privatna arhiva / Instagram,
Autor: S. Čumić