KAKAV OBRT! Emrah Emšo bio ludo zaljubljen u Aleksandru Bursać, sad bacio oko na Džejlu Ramović: „Ona je najlepša pevačica u regionu“

emrah emso

Još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Emrah Emšo stekao je status pravog zavodnika, a nakon što je otkrio da je zaljubljen u Aleksandru Bursać, pevač je bacio oko na drugu koleginicu.

U ekskluzivnom intervjuu za Grand, Emrah je otkrio ko je po njegovom mišljenju najlepša pevačica na estradi.

-Iskreno, meni je trenutno najlepša koleginica Džejla Ramović, slobodno mogu da kažem najlepša u regionu. Iako je dosta mlađa, devojka, možda već i žena, dosta je zrela i pametna. Generalno ona mi je ubedljivo najleoša što se tiče estrade. Što bi reklo, ona je pun paket- rekao je Emrah u razgovoru za Grand.

emrah

Na pitanje koje ‘fore’ koristi kako bi osvojio srce neke devojke, pevač je sa osmehom odgovorio:

-Iskreno da ti kažem nemam neku tajnu. Ne trudim se da budem magnet za devojke, stvarno ne mogu da kažem da se trudim iako to tako ispada (smeh).

EMRAH EMSO ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP ok 1

Iako su mnoge pripadnice lepšeg pola doslovno ludele za njim, pevač je sve donedavno tvrdio da mu se sa estrade dopada samo Aleksandra Bursać.

Ženstvena je, skromna i dovoljno atraktivna, to mi se baš sviđa kod nje– rekao je nedavno za Grand, a potom priznao da bi sa Aleksandrom stao na ludi kamen, bez razmišljanja.

Ja sam veliki ženskaroš priznajem to, ali kada bi Aleksandra želela da bude moja odmah bih je oženio i bio veran muž. Ja ne odustajem, čekaću je koliko god bude trebalo jer znam da je bila povređena od strane muškaraca i da je oprezna– istakao je Emrah.

EMRAH EMSO I KATARINA ZIVKOVIC GP SNIMANJE 12012023 FO 10

BONUS VIDEO: Emrah Emšo – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović