Da li znate ko je pevač sa fotke? Pobedio je u „Zvezdama Granda“, a danas je miljenik publike

amar gile

Plavokosi dečak sa fotografije osvojio svojim glasom čitav region, a 2013. godine pobedio je u najgledanijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Rođen je i odrastao u Kaknju, a estradnu karijeru počeo je samo nekoliko godina pre nego što se pojavio na velikoj sceni Granda.

NOVA SCENA ZG 2023 2024 foto FILIP P 5 ok

U pitanju je Amar Jašarspahić, u narodu poznatiji kao Gile, jedan od omiljenih pevača koje je Grand produkcija iznedrila.

Inče Gile će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja po treći put, a pre samo nekoliko dana lepe vesti saznao je pred Grandovim kamerama.

Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje- sa osmehom je rekao Gile za Grand.

amar gile pokazao zenu 2

Inače, pevač već ima osmogodišnjeg sina Darisa iz prvog braka i jednogodišnjeg naslednika Zlatana sa sadašnjom partnerkom Minelom, a kako kaže, sa nestrpljenjem čeka dolazak još jednog člana porodice.

-Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice (smeh). Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo- priznao je pevač za Grand.

BONUS VIDEO: Amar Gile čeka treće dete

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Privatna Arhiva,
Autor: A.Milinković