Karleuša u njemu videla zvezdu, pa se kladila u njegovu pobedu u ZG: Da li prepoznajete pevača sa fotke?

emrah emšo nekad i sad

Ovaj slatkiš sa fotografije je od nestašnog dečaka izrastao u talentovanog momka, čiji glas ostavlja sve bez teksta.

Tako je bilo i tokom njegovog učešća u „Zvezdama Granda“ kada je u sevdah bacio najveća imena estradne scene.

Žiri nije bio imun ni na njegov stas, te je stekao i status najbolje stilizovanog takmičara.

-Možemo da se kladimo u čokoladnu bananicu da ćeš ti biti pobednik ovog takmičenja. Sad si u prednosti u odnosu na ostale kandidate jer si pokupio sve fore. Znaš da se obučeš, da izabereš pesmu i imaš sve potencijale za dalje- rekla mu je Jelena Karleuša jednom prilikom, dok je Marija tvrdila da peva savršeno.

emrah emšo nekad i sad

Mediji su ga svojevremeno povezivali sa pevačicom Aleksandrom Bursać, za koju je jednom prilikom istakao da je jedna od najlepših pevačica na estradi.

To je moj tip devojke, ženstvena je, malo je skromna, nije besramna, a sasvim je dovoljno atraktivna– rekao je za Grand.

Iako važi za pevača koji pravi najbolji provod na veseljima i iza sebe ima mnogo pesama, veliko iznenađenje za publiku bio je njegov duet sa pevačicom Katarinom Živković.

Ukoliko ga niste prepoznali, mi vam otkrivamo o kome je reč! Na fotografiji je popularni pevač Emrah Emšo, za kojim, kako mediji pišu, devojke danas lude.

emrah emšo nekad i sad

Inače, Emrah uveliko priprema nove muzičke projekte, a nedavno je digao veliku prašinu kada se u njegovom spotu pojavila devojka koja neverovatnoi podseća na Teu Tairović.

Devojka iz mog poslednjeg spota je zaista ličila na Teu. Ali zašto ne bih ostvario i saradnju sa Teom, možda čak i imam jednu pesmu za duet sa njom… Baš u tačno tom ritmu koji bi odgovarao pesmama koje ona i ja izvodimo – rekao je za Grand.

emrah emšo nekad i sad

BONUS VIDEO: Emrah Emšo – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Privatna arhiva/Z.K.Munja,
Autor: J. Jović