Janko Jankov i Rijad Rahmanović u šoku zbog odluke Marije Šerifović: „Šta smo mi uradili pa da bude tako?!“ VIDEO

Visoke standarde u dosadašnjem takmičenju postavili su Janko Jankov i Rijad Rahmanović koji u duelu nisu ispunili očekivanja Marije Šerifović od koje su obojica ostali uskrećni za glas.

Obojica su nakon nastupa stali ispred Grandove kamere i otkrili svoje utiske, a zbog čega je falio taj jedan glas, prvi je odgovorio Rijad Rahmanović.

-Mislim da treba da pitate Mariju zašto je falio taj jedan glas. Malo sam bio u šoku, pomislio sam „Šta smo mi uradili, pa da bude tako?“ Ostali članovi žirija su rekli da smo bili tačni – istakao je Rijad.

IMG 6880

Nakon toga, Rijad je otkrio i da li on smatra da je bio tačan u svojoj interpretaciji.

-Ja mislim da jesam. Bosanac je rekao i svi su se složili, da ja nikad nisam bio tačniji i da sam dobro otpevao i Šerifa i Halida, bez obzira što nisu baš poznate pesme, ali daj da ih napravimo poznatim – rekao je Rijad za Grand.

RIJAD RAHMANOVIC 26 GOD. DONJI VAKUF 10

Janko Jankov se takođe iznenadio što on i njegov duelista nisu dobili maksimalan broj glasova.

-Ja sam spremio i pesmu za akapela pevanje, zato što sam mislio da će biti 6:6. Ovo mi je prvi put da idem u baraž i ja sam bio šokiran, ali nadam se da ćemo ako prođemo sledeći put oduševiti žiri. Postavili smo standard koji ovaj put nismo mogli da nadmašimo – istakao je Janko.

0A0A0767

Marija Šerifović zamerila je Janku na odabiru pesme Slobe Radanovića „Rekla mi je, rekla“, što ga je dodatno zbunilo.

-Moderna pesma i mislio sam da je dobra za takmičenje, ali izgleda da nije. Marija je baš rekla da joj je dosadio Šaban Šaulić i da promenim repertoar. I kada sam radio sa Snežanom, predložio sam da ne pevam Šabanove pesme i ona mi je rekla da treba da pevam njegove pesme – objasnio je on.

Untitled 1 80

Viki je svoje kandidate nedavno vodila u Tursku, gde su se redovno pripremali i vežbali za nastupe, a Rijad je za Grand otkrio detalje nezaboravnog putovanja.

-U Turskoj smo se spremali, tako da bilo je top. Voleo bih da opet idem na probe u Tursku, nekako mi je lepše tamo da radim nego u Beogradu. Nismo samo vežbali, jeli smo baklave, uveče smo se družili, izlazili, bili na muzici, provodili se, bilo je super – otkrio je Rahmanović, pa dodao šta Viki misli za njegov nastup u ovom krugu:

-Viki je rekla da sam bio fenomenalan i da sam bio bolji, nego na probama, tako da meni je to najbitnije, da sam dobro pevao. Ovo ostalo, ni meni nekad nije dan, pa se ne slažem sa tim.

0A0A0779 2 1

Rijad je priznao da je čak u u sekundi video da je rezultat 6:6, nakon čega se zbunio zbog Marijinog ugašenog tastera.

-Što je najgore, ja kad sam video glasove, mislio sam da je 6:6 i sekunda je falila da priđem i čestitam, rekoh sad će akapela. Onda vidim Marijin taster ne svetli, 5:5, šta je to? – objasnio je Rahmanović, a zatim su ispred Grandovih kamera jedan po jedan zapevali.

BONUS VIDEO: Rijad Rahmanović – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković