Džejla Ramović priznala kakvi muškarci je privlače: „Zbog toga do sad nije uspevalo“

dzejla ramovic progovorila o muskarcima 3
Džejla Ramović progovorila o muškarcima

Od kada je kročila u takmičenje „Zvezde Granda“ osim titule najboljeg vokala Džejla Ramović ponosno nosi i titulu najlepše takmičarke.

Njena prirodna lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim gde god da se pojavi, a ljubavni život Ramovićeve je često jedna od glavnih tema u medijima.

dzejla ramovic progovorila o muskarcima 2
Džejla Ramović progovorila o muškarcima

Džejla Ramović progovorila o muškarcima: „Svakakvi mi prilaze“

Upravo zbog toga je voditelja Sinišu Medića zanimalo kakvi joj momci prilaze.

-Svakakvi! – poručila je kratko Džejla kroz smeh.

dzejla ramovic progovorila o muskarcima 5

Ipak, srce ove lepotice nije lako osvojiti, a Džejla je sada prvi put otkrila šta je bitno da poseduje muškarac koji je za nju vredan pažnje.

-Mora muškarac da bude ostvaren. Stvarno mi je jako bitno da je osoba ambiciozna jer ipak sopstveno zadovoljstvo kreće od toga koliko radiš na sebi- istakla je pobednica „Zvezda Granda“, a potom dodala:

-Ako ti nisi zadovoljan onda ne funkcionišemo jer ja sam stalno u pokretu, stalno radim i trudim se da napredujem i onda svako ko je došao u moj život i ko je nekako trčao da me stigne u tom smislu nije se dobro završilo i nije uspelo.

dzejla ramovic progovorila o muskarcima 4

Podsetimo, Džejla Ramović bila je gost na trećem koncertu Aleksandre Prijović u Sarajevu što je iznenadilo mnoge.

Sve detalje njihovog nastupa pred punom Zetrom možete pogledati u videu ispod:

Inače, Džejla je nedavno, ekskluzivno za Grand govorila o uspehu Aleksandre Prijović, ali i pokušaju pojedinaca da ospore njen vrtoglavi uspeh.

-Mislim ona je to sve zaslužila i zaista svaka čast njoj i njenom timu. Mislim da stvarno rade odličan posao i da ta dva albuma nisu imala nijednu pogrešnu pesmu. Ljudi uživaju u njenim koncertima– rekla je Džejla za Grand i otkrila šta je po njenom mišljenju ključ uspeha Aleksandre Prijović.

-Naporan rad, trud koji traje godinama, zalaganje i ovakve pesme, naravno i glas!

dzejla ramovic progovorila o muskarcima 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović