Šta je ključ uspeha Aleksandre Prijović? Njeni prijatelji i saradnici otkrili kakva je zapravo: „Ona je čudo“ (VIDEO)

Ona je definitivno predodređena za velike stvari. Aleksandra Prijović dokazala je to nakon što je oborila sve rekorde u regionu. Nakon tri veoma uspešne beogradske Arene, pevačica je zakazala i četiri koncerta u najvećoj hali u Zagrebu, a tu su i spektakli na jugu Srbiji koji se tek očekuju, kao i oni u sarajevskoj Zetri.

Ovih dana svi se pitaju šta je ključ uspeha nekadašnje zvezde „Granda„, a za naš portal njene kolege, prijatelji i saradnici govorili su o njoj i otkrili kakva je zapravo Aleksandra Prijović i kako je postala najmlađa i najveća folk zvezda u regionu.

sta je kljuc uspeha aleksandre prijovic

-Aleksandra je zaista čudo. Upoznao sam je 2011. godine na audiciji u Subotici i čim je zapevala ja sam video da je ona zaista ekstra narodnjak i da malo takvih pevačica ima– rekao je Saša Popović , dok je Dragana Katić dodala:

-Jako mi se dopadala u takmičenju i posle toga je imala karijeru, ali je u jednom trenutku je poslušala prave savete. Tu ima malo i prsta sudbine, Božijeg prsta u svemu tome. Lako je postati poznat, ali ona je postala priznata i to je jako važno.

sale tropiko

Frontmen „Tropiko benda“ Sale Cvetković istakao je da je Aleksandra od prvog dana u „Zvezdama Granda“ bila drugačija i da je odudarala od svoje ekipe u takmičenju, a kao razlog naveo je:

-Prvenstveno se izvojila svojim pevačkim sposobnostima, zatim dobrotom i toplinom koju nosi i harizmom koju ima. Ona je divan čovek i neminovno je bilo da se desi ovako veliki uspeh i ja sam srećan jer ima tako lepu karijeru – rekao je Sale za Grand, dok je Đole Đogani izjavio da je Aleksandra jedan od najboljih ženskih vokala koji se pojavio na našim prostorima.

-Ona zaslužuje ovo. Ima sve što treba da ima jedna zvezda i zaslužuje da ima 10 Arena – rekao je denser.

vesna djogani

Šta je ključ uspeha Aleksandre Prijović?

Od samog početka Saša Milošević Mare verovao je u Aleksandrin uspeh, zato je danas ponosan na sve ono što je za samo 28 godina života postigla.

-Ona je definitivno sebe tablirala da je u top 3. Jako mudro se radi njena karijera. Ona zaista ima X faktor, sjajno peva. Sklopile su se kocke, a to se ne dešava često. Svedoci smo ima mnogo kvalitetnih pevača, ali da se ne poklope uvek sve kockice- izjavio je Mare za Grand, a na njen uspeh ponosna je i Vesna Milanović, novinarka, voditeljka i PR „Granda“, koja je od samog početka bila uz Aleksandru.

-Ona je jedina pevačica koja ima 28 godina, a uspela je da napuni tri Arene, to nikome nije pošlo za rukom- istakla je Vesna.

vesna

Saša Popović podvlači da je pored svega što je postigla, još veći uspeh to što je do sada rasprodala tri Arene u Zagrebu, a i četvrta je od juče u prodaji.

-Iznenađen sam, moram da kažem. Bio sam siguran da će napuniti jedan, dva već „bravo Aleksandra“, ali tri? Sada vidim da je mogla da napuni i četvrti, ali nije bilo termina. Čuo sam da će biti i tri koncerta u Zagrebu. Znate li vi šta znači tri koncerta u zagrebačkoj Areni? Ja mislim da je ona prvi pevač koji puni tri koncerta u zagrebačkoj Areni, to je neverovantno dodaje Saša.

-To je nešto ovde što svi pevači priželjkujemo, nešto tako da nam se desi – kaže Slavica Angelova.

Mare je ponosno izjavio da je bio na svim Aleksandrinim koncertima u Beogradu i istakao da je sve proteklo savršeno.

-Ovog puta je bilo sve perfektno, od zvuka na šta ja obraćam najviše pažnje, do svetla. Ona je bila perfektna, od stajlinga, izvođenja i naravno moram da pohvalim njen bend, od njenih muzičara, do ljudi koji su pojačali njen sastav. Zaista je bilo sve na visokom nivou izjavio je Mare.

mare

Pored toga što je publika obožava i njene kolege i saradnici tvrde da je Aleksandra miljenica među pevačima.

-Moram priznati da sam imala mnogo puta tu privilegiju da je slušam onako kada smo na nekim privatnim događajima i kada je za stolom. To je nešto jako impresivno, to je taj umilni, topli, precizni glas, milujući, to je nešto fascinantnootkrila je Dragana Katić, dok isto mišljenje deli i Vesna Milanović koja ističe da njeno vaspitanje može da služi drugima za primer.

-Ja se uvek oduševim kada smo zajedno na nekim proslavama, ona dođe i priđe svima nama da se pozdravi. Ona je devojka, ne mora, može da sedne, pa neka dečaci prilaze da se pozdrave, ali se ona svima nama starijima uvek javi. Sa svima je na Vi, evo ja govorim, nemoj da mi persiraš, pa toliko smo bliske da možemo na ti. Ne, ona prosto ne može, ona je na Vi i sa Sašom Matićem sa kojim ima duet, mislim da je skoro prestala sa Pejovićem prestala da bude na Vi jer su kumovi, inače je tako sa svima – ispričala je Vesna.

FILP7973

Ono što voditeljke posebno raduje je to što se Aleksandra nije promenila.

-Nije bila sveznajuća zvezda i postala sveznajuća zvezda, već sve što nije znala, ona je pitala onoga koga treba da pita i koji to zna – istakla je Katićka, a isto mišljenje deli i pevačica Zorana Pavić.

-Ono što se meni kod nje naručito dopada, vidi se da je lepo vaspitana, što je pristojna devojka. Gde god da naletim na neku njenu izjavu, to što kaže nije prepotentno, nadobudno, na zemilji je i mislim da je to jako važno. Znamo svi da postoje oni koje sve to udari u glavu i ne znaju gde je levo i to im posle i dođe glave. Toliko je važno kada doživiš toliku popularnost da ostaneš na zemlji, a mislim da njoj to polazi za rukom, verovarno je takva ličnost -rekla je Zorana.

zorana pavic

A šta poznati misle o Aleksandri i da li može da nasledi neku od velikih domaćih zvezda, saznajte u videu na početku teksta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Dačić/Milinković/Ankić