Bakšiš išao kao alva! Uroš Živković na Malti dobio najvredniji poklon, a tek da vidite kako je Kineskinja reagovala (VIDEO)

Od kad se pojavio u „Zvezdama Granda“, a pogotovo nakon što je snimio hit „Lazarica“, Uroš Živković uživa enormnu popularnost i danas važi za jednog od najtraženijih Grandovih pevača. To dokazuje i snimak sa Malte, gde je pevač po prvi put nastupio pred nekoliko stotina ljudi u internacionalnom klubu, ali i gde je dobio nesvakidašnji poklon.

Tokom prethodnih godina imali smo prilike da vidimo snimke sa njegovih svirki na kojima ga gosti kite novcem, zbog čega je i postao najmlađi kralj bakšiša, a sada je na red došla i drugačija vrsta poklona.

uros zivkovic dobio brojanicu 1
Uroš Živković dobio brojanicu na nastupu

Uroš Živković dobio brojanicu na nastupu

Poznato je da pevači na svojim nastupima dobijaju različite vrste skupocenih poklona, ali Uroševi fanovi su otišli korak dalje i na nastupu na Malti iznenadili ga nesvakidašnjim gestom.

Sve je krenulo od izvođenja pesme „Lazarica“ tokom koje je bakšiš samo pljuštao, a na stihove o ikoni jedan dečko iz publike nije štedeo svoj novčanik, a u jednom trenutku skinuo je i ono najvrednije što je imao- brojanicu i predao je Urošu u ruke.

uros zivkovic dobio brojanicu 2
Uroš Živković dobio brojanicu na nastupu

Koliko ga je pogodila pesma govori i to što je dečko iz publike nakon toga nastavljao da čašćava pevača koji mu se i zahvalio na vrednom poklonu, zadržao ga u ruci tokom „Lazarice“, a zatim ga predao klavijaturisti.

uros zivkovic dobio brojanicu na malti

Inače, na Uroševom prvom nastupu na Malti su uživale i Kineskinje i Japanke, što pevača uopšte nije iznenadilo.

Specijalni gost na nastupu bio je njegov rođeni brat Miloš Živković koji se takođe latio mikrofona.

-Molim vas za jedan najveći aplauz za mog starijeg brata Miloša – rekao je Uroš, nakon čega je Miloš zapevao Đanijev hit „Dođeš samo kada teško mi je“.

Kakav haos je Uroš Živković napravio na ostrvu, ali i kako su Azijati reagovali na srpski melos, pogledajte u videu na početku teksta.

uros zivkovic dobio brojanicu na nastupu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Uroš Živković doživeo šok na Malti: „Niko nije mogao da veruje“

NE PROPUSTITE I:

Foto: I. Ankić/N.Pantelić,
Autor: I. Ankić/N.Pantelić