„Ovo nisam rekao u šali“ Aleksandar Vučić zakucao komentarom o Radi Manojlović (VIDEO)

aleksandar vucic i rada manojlovic 1 1
Aleksandar Vučić i Rada Manojlović u Zvezdama Granda

Tokom skoro dve decenije koliko se emituje takmičenje „Zvezde Granda“ u čuvenom žiriju pojavilo se mnogo javnih ličnosti, a posebnu pažnju privukla je epizoda u kojoj su se našli Aleksandar Vučić i Rada Manojlović.

Kako je Saša Popović svojevremeno otkrio emisija „Zvezda Granda“ u kojoj su gostovali sadašnji predsednik države, Ivica Dačić i Velja Ilić je nagledanija u istoriji ovog muzičkog takmičenja.

O njoj se i danas priča, a ekipa Granda došla je u posed eklsuzivnog videa iz davne 2011. godine kada su Radu Manojlović komentarisali političari.

Aleksandar Vučić i Rada Manojlović u Zvezdama Granda

Ivica Dačić se oduševio što je Rada pevala numeru Cece Ražnatović te je imao specijalnu želju, da mu zapevu jednu od njegovi najdražih pesama „Grome moj“.

Naravno, tadašnja zvezda u usponu ispunila je Dačićevu želju, a ceo studio je skandirao njeno ime.

-Bravo! Ceci je pre dva dana bio sedamnaesti rođendan i neka joj je sa srećom- našalio se Dačić tom prilikom, a komplimentima se pridružila i Leoa Brena nakon čega je usledio komeentar Aleksandra Vučića.

aleksandar vucic rada manojlovic
Aleksandar Vučić i Rada Manojlović u Zvezdama Granda

-Posle Breninog mišljenja i eksperta za pesmu i muziku, Ivice Dačića, ja stvarno nemam šta da dodam. Ali ovo nisam rekao u šali i bez namere da na bilo koji način kažem nešto o Ivici. Ivica je vesaljak na političkoj sceni, tako sam ga i upoznao i on zna ko dobro peva, mnogo bolje nego ja- poručio je Vučić tom prilikom i „zakucao“ komentrom što je na pevačicinom licu izazvalo osmeh.

-Ali vi ste toliko lepo pevali da je publika bila oduševljena, oni će da glasaju. I ja vas molim onda otpevajte još jednu Cecinu strofu, bar da se Velja još malo obraduje, neće mu Ceca skoro na koncertu pevati. (smeh)

ALEKSANDAR VUCIC I RADA MANOJLOVIC
Aleksandar Vučić i Rada Manojlović u Zvezdama Granda

S obzirom da Aleksandar nije imao specijalnu želju, prste je umešao Ivica i tražio Manojlovićevoj da otpeva „Pazi s kime spavaš“.

-Evo ja imam jedo pitanje za Radu, šta radiš kad ti momci naruče „Joj, Rado, joj Radmila“?- našalio se Velja, a Manojlovićeva je odmah zapevala i atmosferu u studiju dovela do usijanja.

-Meni je drago da si pevala Cecine pesme, pesme moje dobre prijateljice i Ivici da kažem, Ceca njegova zemljakinja kada je imala šou zvala je mene da pevamo, nije tebe mada si bolji pevač. Potrudi se malo kod Cece- dobacio mu je kolga, dok mu je Dačić odbrusio:

-Nisi se baš proslavio!

-Pa dobro, pored Cece je dobro i statirati- našalio se Ilić.

aleksandar vucic i rada manojlovic 1

Njihovi djalog prekinuo je Aleksandar Vučić koji je Velji oteo mikrofon i kroz smeh dobacio:

-Rado vama svaka čast!

aleksandar vucic i rada manojlovic
Aleksandar Vučić i Rada Manoujlović u Zvezdama Granda

Podsetimo, kako sve zvanične podatke i statistiku drži u malom prstu Popović je nedavno otkrio koja je najgledanija emisija „Zvezda Granda“ do sad.

U istoriji je najgledanija ona kad su u žiriju bili Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Velja Ilić. Mislim da je Brena bila kao četvrti članTo je sezona Rade Manojlović, Milana Stankovića, Dušana Svilara, Bucke, Dinče, Nemanje Stevanovića. To je bila najgledanija emisija jer je žiri bio takav, neočekivan- otkrio je Saša Popović za Grand, a potom dodao:

Recimo, bila je Ceca 2008. godine u jednoj emisiji, bila je Severina, zatim Toma Nikolić, Čanak, ma preko 200 članova žirija je bilo. Ali sve njih kada sam sublimirao i razmišljao o jednom stalnom žiriju, to je evo ovaj žiri.

aleksandar vucic o radi manojlovic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Osman Hadžić i Prija pevaju pred punom Zetrom

NE PROPUSTITE I DRUGE VESTI I NOVITETE NA GRANDOVOM PORTALU:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović