Login/Registracija

MAGIČNA NOĆ U SARAJEVU: Džejla Ramović i Aleksandra Prijović ukrstile glasove pred punom Zetrom (VIDEO)

Treću noć zaredom Sarajevo je imalo priliku da uživaju u krcatoj Zetri, a kada su glasove ukrstile Džejla Ramović i Aleksandra Prijović na koncertu usledila je prava magija.

Džejla i Aleksandra Prijović na koncertu u Sarajevu

dzejla i aleksandra prijovic na koncertu
Džejla i Aleksandra Prijović na koncertu u Sarajevu

Bivša pobednica „Zvezda Granda“ bila je specijalni gost na Prijinom koncertu, a kada se pojavila na bini Sarajevo je pozdravilo gromoglasim aplauzom i ovacijama.

U crnoj elegantnoj haljini Ramovićeva je izgledala nestvarno na sceni, a lavina emocija prelomila se Zetrom kada su koleginice ukrstile glasove i zapevale čuveni hit „Ružica si bila“.

dzejla i Aleksandra Prijovic na koncertu 1
Džejla i Aleksandra Prijović na koncert u Sarajevu

Prija i Džejla su se držale za ruke, a potom i izgrlile na bini. Nakon toga Džejla je otpevala i svoju numeru „Sparta“ koju je publika sa njom pevala od prvog do poslednjeg stiha.

U videu na početku teksta pogledajte kako su Džejla i Prija pevale pred punom Zetrom.

BONUS VIDEO: Svi detalji drugog koncerta Aleksandre Prijović u Sarajevu

Podsetimo, muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je tri velika koncerta u sarajevskoj Zetri nakon čega je očekuje i pet zagrebačkih arena.

Inače, Džejla Ramović je iz prvh redova bodrila koleginicu Aleksandru Prijović na koncertu u beograskoj Areni i ekskluzivno za Grand otkrila da priželjkuje karijeri poput Prijine.

dzejla i aleksandra prijovic na koncertu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović