Dragica Zlatić pogledala snimak sa prve audicije za „Zvezde Granda“, pa šokirala sve: „Hvala Bogu da nisam prošla“

DRAGICA ZLATIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 35 ok

Mlada i talentovana pevačica Dragica Zlatić proslavila se pre nekoliko sezona učešćem u „Zvezdama Granda“. Iako je u takmičenju ostvarila zapažen rezultat, njen put nije bio lak, pa tako nije prošla na prvoj asudiciji kada se prijavila.

U emisiji „Zvezde Granda Specijal“ prisetila se svoje prve audicije, a pred milionima je priznala da je ovo pojavljivanje bilo jako loše i da opravdano tada nije prošla dalje.

DRAGICA ZLATIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 45 ok

Kada je videla snimak, voditeljka Vesna Milanović je kazala da Dragicu nije prepoznala, ali je istakla da je ipak Saša Popović već na prvoj audiciji prepoznao talenat mlade pevačice.

-Dragica se sada nervira, ja te ne bih prepoznala nikad. Gledaj kako je Saša mag, pa on te je prepoznao da si talenat iako na ovoj audiciji nisi bila baš nešto – rekla je Vesna, a pevačica je odgovorila.

-Ma ja tada nisam prošla, gde sam bila. Hvala Bogu pa nisam prošla- rekla je ona, pa je ponovo otpevala pesmu “Poželi sreću drugima“ koju je tada pevala na audiciji, a koja danas u njenom izvođenju zvuči savršeno.

dragica zlatic audicija

Nakon pevanja, Dragica je priznala da i danas ima tremu kada se pojavi pred kamerama.

-Ja opet imam tremu, i danas, ne verujem – zaključila je mlada pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković