Login/Registracija

„Kad god sam planirao, morao sam da odložim“: Dejan Matić otkrio zbog čega još uvek nije održao solistički koncert (VIDEO)

Vidno raspoložen i sa osmehom na licu Dejan Matić je stigao na snimanje kako kaže svoje omiljene emisije „Nikad nije kasno“.

Pred sam izlazak na scenu, pevač je za Grand prizao po kom kriterijumu će osecnjivati veterane i otkrio šta će to presuditi da neko dobije njegov glas.

-Ja baš pratim koliko sam u mogućnosti ovu sezonu, biće napeto i jako teško jer svi pevaju savšeno i sa razlogom su u trećem krugu. Uz pomoć mojih kolega iz žirija, nadam se da će mi olakšati posao. Lako je oceniti okog ko ne zna, a teško je od svih najboljih odabrati najbolje, to je malo teže – počeo je on.

Dejan kaže da je za jednog dobrog pevača potrebno sve i da će tako deliti svoje glasove u emisiji.

-Pevač treba da bude najkompletniji, mora da ima emociju, izraz i da mu se veruje ono što peva. Ove godine ima baš dobrih kandidata i biće teško – dodaje Dejan.

Njegov brat Saša Matić održao je niz solističkih koncerata širom regiona, a nas je zanimalo kada će Dejan započeti koncertnu turneju.

-Bio bi koncert sigurno i pre da nije bilo pandemije. Planiram, ali ustvari ne praniram, kad god sam planirao uvek se nešto desilo da sam morao da odložim, ali mogu da kažem da će biti uskoro – zaključio je pevač za Grand.

U nastavku teksta pogledajte šta je još Dejan Matić otkrio pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I.Grk