Dragica Zlatić očitala lekciju za pamćenje svim roditeljima: „Da li je moguće da se ovo danas dešava?“ (VIDEO)

Dragica Zlatic

Pevačica Dragica Zlatić juče se oglasila na društvenoj mreži Instagram i očitala svima jednu lekciju o ponašanju.

Naime, ona je priznala da je do sada nekoliko puta doživela da vidi nedolično ponašanje neke dece, a da roditelji ne reaguju na ovakve stvari. Ona nije mogla da prećuti, pa se javno oglasila i poslala jednu jasnu poruku svima.

-Ja ne znam šta je sa decom i roditeljima, znači na primer već dvadeset puta sam bila u situaciji da deca toliko vrište, toliko histerišu, a da roditelji bukvano a nije rekao. U fazonu da kaže tiše malo, smiri se. U restoranu, marketu, frizerskom salonu, milion puta sam to doživela da deca haos prave. Da se razumemo, decu obožavam, ali da li je ovo moguće – rekla je ona.

Nakon ovih reči pevačica se prisetila i njenog odrastanja, pa je svima priznala kako je to bilo u njeno vreme.

-Kada sam ja bila mala, ne samo ja nego i moja braća niko se ovako nije ponašao. Ovo danas sve neki divljaci ne smeš ništa da im kažeš, samo vrište, ciče i deru se. Da ne bude da ja nešto pametujem, kad sam bila mala zano se red, mene otac samo pogleda i ja se ukopam. Ovo danas u marketu se zalepi za policu i vrišti. Ne znam do koga je problem da li je do roditelja. Ne bi mogla da dođem negde sa sestričinama i da one prave haos. Gledam u salonu dete je prevrnulo sve, majka sedi pije kafu nije reč rekla, ne mogu da verujem da su toliko napušteni – zaključila je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković