Login/Registracija

Čist luksuz! Voditelj Siniša Medić slavio rođendan u dve države, kad čujete cenu hotela ostaćete bez reči (FOTO,VIDEO)

Voditelj emisije „Zvezde Granda Specijal“ Siniša Medić proslavio je juče svoj rodjendan gala žurkom.Odluičo je da ode u Istru koju obožava i gde žive njegovi dobri dugogodišnji prijatelji.

Prvi dan slavlja bio je u Veneciji pošto je njegov prijatelj, inače hrvatski biznismen Dražen Golemovic rodjen je dan pre voditelja, pa su tamo započeli provod.

Slavlje je održano u najluksuznijem hotelu gde se oženio i Dzordž Kluni i gde je ručak za dvadesetak osoba koštao preko 7.000 evra.

Posle je nastavljeno druženje na trgu Svetog Marka. Sledeći dan Medić je u prepodnevnim časovima otputovao u Rovinj i uz cašu vina sa pogledom na more uživao, a mala tortica od hotela stigla je sa svećicom, a onda je usledio ručak sa prijateljima.

Ali ni to nije bilo dovoljno, pa su nakon odmora svi zajedno otišli na joj jednu gala večeru. Grand je ovim povodom kontaktirao voditelja koji nam je otkrio sve detalje gala rođendanske žurke.

-Ovo je zaista sve bajkovito, moji prijatelji su mi napravili divan doček. ali sva ova divna mesta, njihova energija i prelepo vreme učinilo me je presrećnim. Mesto gde sam smešten je daleko od očiju javnosti u jednom luksuznom hotelčiću u starom istarskom selu – rekao je voditelj.

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: A. Milinković