Đula Drini važi za favorita u „Zvezdama Granda“, sad otkrila šta joj je Saša Popović rekao pred izlazak na scenu: „Mnogo sam se uplašila“ (VIDEO)

Od početka takmičenja u „Zvezdama Granda“ Đula Drini prikupila je simpatije publike, koja je i prozvala jednim od favorita, a takmičarka je sad za Grand progovorila o svojim utiscima iz šoua i otkrila šta su joj Saša Popović i njen mentor Dragan Stojković Bosanac rekli pred izlazak na scenu.

Ove subote Melisa Zijadić i Đula Drini priredile su fantastičan narodnjački duel, ali kako je bilo neizvesno u glasanju žirija, Saša Popović je bacio kocku koja je presudila da upravo Đula ide dalje, što je takmičarku veoma potreslo,

-Mnogo sam se uplašila. Tresla sam se od glave do pete, sve su mi se dlake podigle, tako da ne znam ni sama kako se sada osećam, ali sam presrećna što sam prošla i želim puno sreće Melisi u baražu – rekla je Đula.

0A0A0484 1
Đula Drini Melisa Zijadić Duel

Takmičarka je otkrila i kakav je osećaj biti favorit i dobijati pohvale od članova žirija, ali i kritike kojih je i te kako bilo.

-Osećaj je predivan kad te hvale, mada ja iskreno volim i kada dobijem neku kritiku, jer to gledam kao konstruktivnu kritiku i nešto što ću popraviti sledeći put. Na primer, ja popravim to sledeći put, a nešto drugo pokvarim, pa imaju razloga da mi daju još kritika – rekla je Đula kroz smeh.

0A0A0502
Đula Drini Melisa Zijadić Duel

Ipak, sugestije koje je dobila pre nastupa u „Zvezdama Granda“ učinile su da ove subote na sceni da svoj maksimum.

-Da, skrenuli su mi pažnju na probi i takmičari i Saša Popović mi je rekao da ubacim više emocija, tako da sam sad maskimalno emociju dala. Sa Bosancem sam radila pre dva dana, imali smo probu. Ako ima nekih greškica tokom probe, ostanem kod njega 3,4 sata, a ako nema, kaže ‘Sve je okej, ponovi još jednom da potvrdiš‘ – istakla je simpatična takmičarka.

0A0A0497 1
Đula Drini

U jednom trenutku, njena protivnica Melisa Zijadić je prekinula intervju i zajedno sa Đulom zapevala numeru“Pitaju me u mom kraju“ Dragane Mirković.

Iako nije imala sreće na sceni, Melisa je otkrila svoje utiske iz duela sa Đulom.

-Oduševljena sam, nisam se uplašila. Mislila sam šta bude, bude, svakako sam zadovoljna od komentara žirija – istakla je Melisa.

Untitled 1 65
Đula Drini i Melisa Zijadić

Melisa je ove subote dobila pohvale za napredak, a sada je otkrila šta je ispravila da bi ishod ovog puta bio bolji.

-Energija mi je falila, Marija me je prošli put baš dosta kritikovala da mi fali energija i emocija, pa sam se potrudila ovaj put da bude što bolje, tako da mislim da jeste – poručila je Melisa za Grand.

0A0A0487
Melisa Zijadić

Đula je istakla da se scenski nastup ne vežba na probama sa mentorom, što ni sama ne radi.

-Što se toga tiče, ja kući vežbam samo pevanje, a kad izađem na scenu onda se sve te stvari dese, prirodno izađu iz mene. Tako da se nisam nešto posebno spremala za nastup, nego kako ja osećam, tako i uradim, ispostavi se svaki put odlično -objasnila je Đula.

0A0A0581 1
Melisa Zijadić

Kako smo nedavno pisali da je Đula zbog ljubavi napustila Bosnu, sad je istakla da je došlo do promena u njenom životu.

-Ćerkica i ja se trenutno nalazimo u Bosni, najviše zbog takmičenja. Muž živi i radi u Švedskoj, zato nije mogao ovaj put da dođe, ali tu su zato moja mama, tata i ćerka, oni će mi uvek biti najveća podrška – rekla je Đula i otkrila da li bi volela da ćerka krene njenim stopama:

-Ne znam, baš nisam razmišljala toliko o tome, ali već mislim da ima dosta talenta i da će nešto od toga da bude.

0A0A0502 1
Đula Drini

Takmičarke su otkrile i šta pripremaju u daljem nastavku takmičenja, a odgovor možete da saznate u videu na početku teksta.

Untitled 1 67

Ukoliko ste propustili Đulin nastup ove subote, pogledajte ga u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković