Kocka odlučila o sudbini Đule Drini u „Zvezdama Granda“, Marija Šerifović molila Sašu Popovića da to ne radi: „Nema smisla“

0A0A0484

Neverovatan narodnjački duel u „Zvezdama Granda“ između Melise Zijadić i Đule Drini otvorio je večerašnju emisiju i na samom početku stavio žiri na muke koji ih je obe nagradio sa maksimalnih šest glasova, zbog čega je kocka presudila ko treba da ide dalje.

Nakon podjednakog broja glasova Melisa i Đula, borile su se u akapeli za direktan prolazak u kome su obe dale svoj maksimum, ali žiri nije mogao da presudi u korist jedne.

Nemoj molim te, kada je nešto zaista dobro, nema smisla da bacaš taj novčić. Ne može sreća da odlučuje ko je bio bolji, ako ti je data ta odluka, nemoj molim te, glupo je– zamolila je Marija Popovića koji je priznao da se nadao da neće biti u nezavidnoj poziciji.

0A0A0546 ok 1

Saša Popović, pre krajnjeg suda o sudbini dve takmičarke, podsetio je gledaoce da je Grand produkcija osnovana krajem 1998. godine zbog čega je povodom 25 godina postojanja podelio zlatne plakete članovima žirija.

Nakon dodele i šale članova žirija da je to oproštaj, prešli su na komentarisanje duela.

Melisa mi je večeras bila dobra i dopalo mi se, takođe Đula je bila dobra i obe zaslužuju da idu dalje– pohvalila ih je Marija.

Ceca je intervenisala kod Saše da što pre presudi jer devojke čekaju i drhte i da prekine agoniju na šta on nije pristao i dao je reč Ani.

Teška odluka večeras, ali ja sam se rukovodila svojim osećajem. Melisa, izvanredno si talentovana i ti ukrasi izlaze bez napora i za tvojim 18 godina svaka čast. Đula ja bih za tebe glasala da je bilo preglasavanje jer si mi bila ubedljivija, formirana je i komercijalna, radi to svim srcem i telom, Melisi fali još malo emocije na sve to– objasnila je Bekuta.

0A0A0497

Viki je takođe smatrala da su obe bile sjajne, i da joj se dopada što su obe usvojile konstruktivne kritike koje su ranije dobile, dok je Snežana samo rekla da je teška odluka.

Meni je Melisa bila bolja od Đule, a Đula bolja u akapeli i tako sam presudio. Melisa ima neverovatnu boju glasa jedino na čemu bih radio je atak koji ti fali, jer glas ti je rođen za energiju nemaš razloga da budeš stidljiva– dodao je Mili, sa čim se složila Ceca, a Đole ih je pohvalio ističući da im je ovo najbolji nastup do sada.

0A0A0581

Ipak, Saša Popović je odlučio da presudi kocka umesto njega, a više sreće ovog puta imala je Đula, dok će se Melisa boriti u baražu za prolazak u naredni krug.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić