Paklena svađa Cece i Bosanca u „Zvezdama Granda“, pale teške reči VIDEO

Dragan Stojković Bosanac i Svetlana Ceca Ražnatović zaratili su nikad žešće u „Zvezdama Granda„, a publika će sve to imati priliku da vidi ove subote na kanalu „Pink“ televizije.

Iako su često u sukobu mišljenja, Ceca i Bosanac su sada izneli sve karte na sto, a žestoka svađa je nastala zbog jedne takmičarke za koju je pevačica glasala, dok je Boske tvrdio da je taj glas nezaslužen.

bosanac ceca svađa

Bosanac i Ceca – žestoka svađa u „Zvezdama Granda“

-Što ti Ceco ne preseče, pa ne dade i ne ukinu jedan glas ili dva. Ja bih došao i poljubio bih te u ruku i rekao „Kraljice, konačno da ti presečeš“. Pa što si joj dala glas? – rekao je besno Bosanac, dok je Ceca odmah odgovorila:

-Glasala sam jer smatram da obe treba da dobiju po šest glasova.

bosanac ceca svađa

Iako je Ceca pokušala da se opravda kod Bosanca, on je nastavio da joj govori šta joj sve zamera, a onda je njihov sukob doživeo eskalaciju.

-Ti onda ili ne čuješ ili kalkulišeš! Ja ću da ti kažem ono što se vidi – dodao je Boske, a Ceca je odgovarala:

-Nećeš ti da mi govoriš Bosanac šta ću ja da radim. Mi sada ne pričamo, on galami na mene.

bosanac ceca svađa

Bosanac je na kraju rasprave došao do zaključka da je Ceca tip žene koja ne voli da joj se oponira, dok je ona tvrdila da to nije tačno.

Zatim je harmonikaš pokušao da objasni jednom takmičaru kako se peva, pa je i sam zapevao u „Zvezdama Granda“, dok mu se u pevanju pridružio i Saša Popović.

bosanac ceca svađa

Šta vas sve čeka u subotu od 21 čas u novoj epizodi „Zvezda Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković