Saša Popović odao priznanje Ceci Ražnatović, pevačica se oglasila za Grand: „Očekivala sam“ VIDEO

U godini jubileja „Granda“ pevačica i članica žirija Ceca Ražnatović dobila je zlatnu plaketu za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos razvoju „Grand“ produkcije, a sad je za naš portal otkrila koliko joj znači i zašto je pojedine nagrade odbijala.

Budući da je njen album najprodavaniji u Grandovoj diskografiji, Ceca je priznala kako gleda na priznanje produkcije koje joj je dodelio Saša Popović u emisiji „Zvezde Granda“.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 27032024 FOTO MUNJA 8 ok

-Hvala im. Sad ću malo i da se našalim, doprinos „Zvezdama Granda“ i „Grand“ produkciji sam dala kada sam snimila album „Decenija“ koji je najprodavaniji album koji je ikada izdala „Grand“ produkcija – istakla je Ceca kroz osmeh, dok je na pitanje da li je očekivala da će baš taj njen album iz 2000-tih biti najtraženiji, odgovorila:

-Iskreno, očekivala sam, zašto da ne?! Svako ko radi na svom projektu očekuje najbolje i uvek ulaže ljubav, emocije, finansije i uvek očekuje najbolje i da se vrati.

CECA I MILI SA NAGRADOM ZG SNIMANJE 27032024 FOTO MUNJA ko

Otkako je postala deo stručnog žirija, rejting „Zvezda Granda“ je nenadmašiv za mnoge druge projekte, što za nju nije nikakvo iznenađenje.

-To je super takođe- dodala je.

0A0A0546 ok

Na pitanje da li će za ovu Grandovu nagradu imati mesta na policama, budući da je dobitnica mnogih priznanja, odgovorila je sa osmehom.

-Naravno, kao i sve prethodne nagrade koje sam dobila u životu, i ova će imati posebno mesto- rekla je i nastavila:

– Mnoge nagrade sam i odbijala. Meni je najveća nagrada moja publika na mojim koncertima. Treba ostaviti prostor i mladim ljudima koji dolaze i novim snagama koje podilaze da i oni primaju neke nagrade. Meni nagrade više nisu nikakva satisfakcija, kao što rekoh, meni je nagrada dobar album, mnogo publike na mojim koncertima, to je moja energija i to je moja motivacija –zaključila je Ceca za Grand.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 27032024 FOTO MUNJA 11 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: I. Ankić/A.Dačić