Mirza Pandur odgovorio Bosancu nakon kritika u „Zvezdama Granda“: „Imam problem, ne smem sebi da dopustim neke stvari“ VIDEO

Iako je do sada u takmičenju njegovo pevanje bilo na zavidnom nivou, takmičar „Zvezda Granda“ Mirza Pandur prošle subote je napravio prvi kiks na velikoj sceni, što je za mnoge bilo iznenađenje.

Odmah nakon nastupa Mirza se oglasio za Grand portal i odgovorio na kritike žirija, a prokomentarisao je komentar koji mu je uputio Dragan Stojković Bosanac.

Mirza Pandur odgovorio Bosancu nakon kritika u „Zvezdama Granda“

Mirza Pandur

Mirza je pohvalio svog „protivnika“ Stefana Tomića i istakao da mu je bilo posebno drago što je sa njim odmerio snage na Grandovoj sceni.

-Isto mi je kao prošli put da vam kažem, imao sam jako dobrog rivala, prijatelja pre svega, tako da mi je bilo pravo uživanje da nastupam večeras. Znao sam da će biti teško i znao sam da će biti ishod kakav je bio sada na kraju, da smo tu negde – rekao je on.

Mirza Pandur

Snežana Đurišić je istakla da je njegov najveći problem to što opušteno pristupa nastupu i pevanju, a mladi pevač je sad prokomentarisao reči svoje mentorke.

-To je moj najveći problem što se muzike tiče. Dobro je biti opušten kada ste već izgrađen pevač i kada radite velike koncerte, to tada može upaliti. Ja sam na granici, negde u procesu građenja karijere i ne smem sebi dopustiti neke stvari. Nažalost, nemam tremu nikada, ali voleo bih da je imam makar malo, imam ogroman problem – rekao je Pandur.

Mirza Pandur

Mirza je dobio nekoliko kritika od Dragana Stojkovića Bosanca, između ostalog da takmičenju pristupa nonšalantno, a Snežin kandidat se u potpunosti složio sa producentom i harmonikašem.

-Jesam grešio i mislim da su kritike konstruktivne prirode. Sve što sam čuo, potrudiću se da uvažim do sledećeg kruga, ako prođem dalje – zaključio je Mirza čiji intervju možete da pogledate na početku teksta.

Njegov nastup iz „Zvezda Granda“ pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković