Login/Registracija

Đorđe David raznežio svoju lepšu polovinu emotivnom objavom (FOTO)

Popularni roker kojeg svake subote gledamo u žiriju „Zvezda Granda“ Đorđe David emotivnom porukom objavljenom na svom Instagram storiju raznežio je svoju lepšu polovinu.

Muzičar je čestitao rođendan svojoj lepšoj polovini Ani Mirčetić sa kojom živi čaroliju ljubavi i kojom ima ćerku Stašu.

-Ljubavi sretan ti rođendan! Hvala ti na Staši i hvala što si moj najveći navijač u životu – uputio je Đorđe Ani rođendansu čestitku.

Foto: Printscreen Instagram djordje_david

Nekadašnji markantni pevač grupe Generacija 5 bio je privlačan mnogim devojkama, ali nikad nije želeo da govori o svojim mladalačkim vezama. Odlučio je da, iz poštovanja prema devojkama s kojima je bio, ne priča o svojim „bivšim“.

Đorđe često ističe kako su žene ono što čini smisao života – do pete-šeste godine muškarca vaspitava baka, kaže on, do puberteta majka, a posle partnerka.

Svoju ljubav i život poklonio je Ani Mirčetić, koja je 18 godina mlađa od njega.

-Dala mi je svoju mladost, a nadam se da će mi dati i najbolje godine u nekom budućem periodu, meni starcu koji je stariji od nje 18 godina – rekao je ranije pevač.

Mnogima privlači pažnju i činjenica da Ana i on ne žive u istom stanu. Jednom prilikom je rekao kako se čeka rešenje stambenog  pitanja, ali je izjavio i kako odvojen život može da održava čaroliju ljubavi.

-Meni treba devojka koja će dobro izgledati, biti raspoložena i koja se neće, kada sam ja u pitanju, baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja sa druge strane bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da to počinje da ruši tu neku čaroliju i da se ljubav u tom slučaju, vrlo brzo gasi – rekao je Đorđe za Grand i istakao da se muškarci u Srbiji loše ponašaju prema ženama kada postanu „njihove“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić