„Dve kume za venčanje“ Zvezda Granda otkrila kada će konačno reći sudbonosno „da“ i pred kim

NENSI

Pevačica Nevena Nensi Stojanović uveliko se priprema za venčanje, a datum kada će reći sudbonosno „da“ sve je bliži, što, logično, stvara određenu dozu pozitivne treme.

Pevačica koja se takmičila punih 8 godina u „Zvezdama Granda“ i čiji su mnogi performasi bili su zapaženi otkrila je u razgovoru za Grand da je odlučila da razdvoji crkveno i građansko venčanje, ali i za svoja dva izgovorena „da“ ima i dve kume.

Nensi je isprošena na Badnji dan, a sada je priznala i da se tome nije nadala.

-Nisam to očekivala tada, već da će me zaprositi za moj rođendan koji je sad u nedelju, ali on me je preduhitrio. Ipak, kad čovek prođe svašta kroz život onda ume da prepozna pravu osobu – rekla je Nensi koja je zaprošena tako što je njen izabranik klekao ispred Hrama Svetog Save i pitao je da li želi da se uda za njega.

Ubrzo su odlučili i kada da svoju ljubav ozvaniče, a Nensi je sada otrkila i da ta čuvena frka da se sve stigne za taj dan, odnoso dane u njenom slučaju, polako i nju pristiže.

nevena nensi stojanovic

-Baš sam u haosu, venčanje smo u crkvi zakazali za Đurđevdan, a svadbu ćemo održati u petak 19. maja. Crkva ne venčava petkom i to je bio razlog što smo razdvojili svadbu od venčanja, jer nam vikend za svadbeno veselje nikako nije odgovarao. Kuma je Teodora Toković sa kojom se družim godinama što je poznato nam je sredinom maja. Pošto sam rešila da razdvojim crkveno i građansko venčanje onda sam odlulčila da imam i dve kume pa će na građanskom venčanju kuma biti Nataša Mićović, šminker iz Granda – otkrila je Nensi.

4a692f4814a0ae57a8ca15ae0f0517296f766002

Iako bi mnogi pomislili da će mlada prvo odabrati venčanicu, kod Nensi je suprotno.

-Nisam još odabrala venčanicu i zato me pomalo hvata doza panike. Prvo smo rešili da završimo organizaciju restorana, i druge tehničke stvari, pa sam ovo ostavila za kasnije, ali je to možda i bila greška – rekla je Nensi.

Pevačica je potom objasnila zbog čega je to uradila, iznenadivši odgovorom.

-Kupila sam belo odelo za crkveno venčanje, ali ne znam da li je to pravi izbor, pa mislim da ću morati da ipak izaberem venčanicu ili neku haljinu i za to – šokirala je Nensi.

Kako funkcioniše njen odnos sa verenikom Mićom pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić