Za Nikolinu Milosavljević kažu da je naslednica Zorane Mićanović, kada je čula ovo takmičarka ostala bez reči: „Nisam znala to, ona je…“ (VIDEO)

Capture 2 9

Prošle subote publiku je oduševio prvi par u „Zvezdama Granda“ Milan Bukilić i Nikolina Milosavljević. Takmičari su ostavili snažan utisak na žiri, pa su tako prošli dalje sa maskialnim brojem glasova.

Oni su pred našim kamerama sumirali utiske, a nisu krili sreću zbog velikog uspeha koji su postigli u trećem krugu.

-Ne znam šta da kažem, i dalje se tresem, sada smo sišli sa scene. Presrećna sam što smo ovako otvorili emisiju. Iskreno rad sa Cecom je super, ja posle svake probe odem kući srećna, drago mi je kada na porbama sedimo sa njom, ponaša se prema nama kao majka. Mi vežbamo ozbiljno kroz osmeh – kaže Nikolina.

Kako Cecina takmičarka u šou peva poseban muzički žanr, mnogi su je proglasili za naslednicu Zorane Mićanović, a nas je zanimalo da li joj taj nadimak smeta.

-Nisam znala da me porede sa njiom, drago mi je. Ona je super, mislim koliko sam ja ispratila ima dobru karijeru, radi puno, mlada je i ima još puno vremena pred njom. Ne smeta mi, suprotno, baš mi godi – dodaje takmičarka.

Nikolina Milosavljevic

Sa druge strane, Milan je vežbao sa Đorđem, a pred našim kamerama otkriva kako izgledaju njihove probe obzirom da David važi za najzahtevnijeg mentora.

-Preživeo sam Đoleta, to je najlepše bilo. Mogu slobodno da kažem da je on najposvećeniji mentor, probe su dva, tri puta nedeljno, traju po sedam, osam sati. Mi imao zajednički cilj i tu smo da pokažemo najbolje – kaže Milan i otkriva da je smršao od prošlog kruga:

-Smršao sa 15 kilograma, pa sam sada malo vratio. Ne vagam se kući, ali kad tako odem negde, ja se izvagam kad niko ne vidi. Đorđe mi kaže da sam dosta smršao i on mi je i u tome velika podrška – kazao je Milan.

U videu pogledajte šta su sve takmičari rekli za Grand:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković