Login/Registracija

Đorđe David otkrio kako je njegova supruga reagovala kada je videla poljubac sa Ivanom Peters: „To me sekira“

U medijima se danas pojavio snimak na kome se vidi kako Đorđe David ljubi u usta svoju kolegincu Ivanu Peters.

Oni su već dugi niz godina bliski prijatelji, često zajedno dele scenu na koncertima, a sve ovo se desilo u Crnoj Gori na koncertu povodom „Dana Mimoze“.

Kako je ovaj video izazvao lavine komentara na društvenim mrežama, ekipa našeg portala je kontaktirala pevača, a zanimalo na je kako je na sve ovo reagovala njegova supruga.

-Ako ćemo po onoj staroj dobroj, Ana ćuti sve vreme, još uvek mi nije ništa rekla što me negde i sekira, ali mislim u principu nema tu nikakvih ružnih konotacija. Šalim se malo, Ivana je neko ko je prijatelj moj, Anin i Stašin, tako da tu uopšte neka bili kakvih ružnih komentara – rekao je on.

David se onda osvrnuo i na uspešan koncert koji su odradili, a onda je objasnio kako se dogodio poljubac sa koleginicom.

-To je zasita monenat koji se dogodio, mi smo bili toliko dobri na sceni. Bilo je puno radosti zbog razmene energije sa publikom, jednostavo morao sam to da podelim sa nekim, a sa kim da podelim nego sa njom. Uradio sam to na drugarski način koliko god to vama delovalo nenormalno, tu nema nikakvih loših namera – zaključio je on za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković