Login/Registracija

Đorđe David ne da mira svojim kandidatima nakon finala, Slavica i Dženan u paklu: „Moraće mnogo muke da podnesu“

slavica angelova zgs snimanje 27062023 foto munja ok 6

Nakon spektakularnog finala „Zvezda Granda“, u kome je pobedu odnela Slavica Angelova iz tima Đorđa Davida, njen mentor je otkrio kako je ovo samo jedna osvojena bitka u moru svega što je čeka nakon trijumfa.

David je zajedno sa finalistima gostovao u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, u kojoj je im je javno i iskreno dao savet zlata vredan.

voditelji sa finalistima zg snimanje 17062023 foto munja ok 4 1

Ako pričamo za sve ove mlade ljude, ja ih samo molim da shvate jednu stvar. Beskrajno ste talentovani, zato ste i došli do 17 najboljih. Ne odustajte, nastavite da radite. Imate iza sebe produkciju koja stoji stravično iza vas i stoje vam na raspolaganju, nemojte da sumnjate– poručio im je roker koji je zatim obratio kandidatima iz svog tima koje čeka težak period.

PROGLASENJE POBEDNIKA ZG EMITOVANJE 24062023 FOTO MUNJAok 1

Kada su moji kandidati u pitanju. Slavice, ti si nagrabusila najviše i kada sam u pitanju ja i kada je u pitanju produkcija, ima mnogo da se radi. Kada je u pitanju Dženan, možda će više nagrabustiti, zato što sam ti drugi otac (smeh), ali ti kao rokenroler ćeš morati mnogo više muke da podneseš. Bukilić je golgotu preživeo i zbog malog deteta, nisu on i žena imali podršku, ali on je fantastičan i kompozitor i producent– objasnio je Đorđe.

djordje david

David se ovom prilikom osvrnuo i na aferu mito za koju tvrdi da je uticala na broj glasova iz Crne Gore.

– Ove godine je postojao jedan kandidat Crnogorac koji je pokušao sve ovo loše da predstavi što smo zajedno izgradili. Vi ste sada u poziciji da kažete da li je bila mito i korupcija. Kod mene jeste, u slatkišima, šalu na stranu. Zbog toga niste dobili dovoljan broj glasova iz Crne Gore, Bulatović i Bukilić su ambasadori kako Crne Gore tako i takmičenja i treba da utiču i kažu ljudima koji žele da se prijave da se pojave ili koji sumnjaju da ne postoji nikakvo nameštanje– objasnio je roker.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić