Martinu Jozinović uporedili sa Severinom: Njena reakcija iznenadila sve (VIDEO)

MARTINA JOZINOVIC 24 GOD. KAKANJBIH 92 ok

Ovogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Martina Jozinović jedna je od aktivnijih pevačica na društvenoj mreži Tik-Tok.

Tokom takmičenja sa publikom je delila sve momente pre i nakon nastupa, a pregledi na videima broje nekoliko desetina hiljada.

MARTINA JOZINOVIC ok 14 1

Ona na ovoj društvenoj mreži najčešće komunicira sa brojnim pratiocima, pa tako i odgovara na pitanja koja joj stižu svakog dana.

Već kada se prvi put pre deset meseci pojavila na Grandovoj sceni svi su komentarisali da Martina neverovatno liči na Severinu.

Mesecima ljudi tvrde da liče ne samo fizički, nego i po specifičnom načinu pevanja, a to je takmičarka potvrdila kada je u „Zvezdama Granda“ pevala numere starije koleginice.

MARTINA JOZINOVIC 24 GOD. KAKANJBIH 14

Sada joj je na mrežama stigla poruka da liči na Severinu, a Martinin odgovor je iznenadio sve. Naime, ona je na ovu konstataciju odgovorila pesmom, a nakon toga su se nizali komentari.

Podsetimo, u prvoj izjavi nakon takmičenja Martina nije krila da je očekivala veći uspeh u finalnoj večeri, ali je sa druge strane naglasila da borba tek sada počinje.

-Mislim da smo se svi nadali visokom plasmanu, neću da kažem pobedi. Bila sam malo razočarana, ali to je trajalo dva minuta. Onda sam se radovala. Naša pobednica je zaslužila tu pobedu i ja joj ovom prilikom opet čestitam. A ovo ostalo, mislim da smo svi mi pobednici i da pred nama dolazi neko vreme u kojem možemo da pokažemo koliko smo talentovani i šta možemo, tako da pravo takmičenje počinje sad – rekla je ona nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Martina Jozinović razočarana nakon finala:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković