Login/Registracija

Aleksandra Prijović nikad emotivnija, otkrila detalje iz braka: „Filip je zaplakao od sreće“ (VIDEO)

aleksa

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, a danas jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu Aleksandra Prijović potpuno se slomila kada je kročila u Beogradsku arenu, gde su je dočekali mnogobrojni pripadnici sedme sile pred kojima je najavila solistički koncert 29. i 30. septembra 2023.

Pevačica je doslovce ostala bez daha, a suze nije mogla da zaustavi, što dosad nismo imali prilike da vidimo u medijima.

Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam poslednji put ovoliku tremu imala pre deset godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Ponosna sam i srećna što smo… – rekla je Aleksandra, a onda je počela da plače.

prijovic aleksandra

Kada se malo smirila, uspela je da doda:

S ponosom mogu da kažem da smo zakazali i drugu Beogradsku arenu, koja će biti 30. septembra – rekla je u suzama.

Prijovićka je ovu priliku iskoristila i da se osvrne na dosadašnju karijeru, pa otkrila ko joj je bio najveća podrška na putu do vrtoglavog uspeha.

-Mnogo sam radila na svemu ovome, kada ideš tako korako po korak, kada radiš onako kao treba uspeh se dešava, a ja sam ostala ista. Imala sam veliku podršku pordice i mnogo mi je značilo što je Filip bio uz mene sve vreme. Kada je on shvatio pre dva dana koliko su ljudi lepo prihvatili moj novi album, rasplakao se od sreće. Tako je reagovao na naš zajednički uspeh – otkrila je pevačica.

prijovic a

Aleksanda i Filip godinama uživaju u skladnom braku, a odnedavno su postali i saradnici nakon što joj je suprug napisoa nekoliko pesama.

Kada su pesme u pitanju, kada čujem šta Filip ume da napiše šokiram se, nisam mogla da veruje da se toliko razume u muziku, muzikalan je, ume da svira, ali i da peva. Svi smo bili u šoku, a ja smatram da je on jedan od najboljih kompozotora na našim prostorima i ne želim da budem skrtomna kada je on u pitanju – kazala je Aleksandra, pa otkrila kao je došlo do toga da u spotu za pesmu „Sve po starom“ objavi privatne snimke iz detinjstva, ali i snimke sina Aleksandra:

To je životna pesma, koja je čista emocija. Ubacila sam deo kad sam bila mala i želela sam da ubacim Akija… Od jedne male devojčice do uspešne žene, do deteta… To je Filipu omiljena pesma koju je napisao i zato smo se odlučili na taj korak. Njemu je omiljena pesma „Zver“, verovali ili ne. Desila se jedna jako zanimljiva stvar pre neki dan, koju nisam očekivala. Voli muziku, ali nije pevao dosad. I pre neki dan sam shvatila da on zna sve moje pesme s novog albuma. Aki je odjednom krenuo da peva, niko od nas nije očekivao… On sedne za klavir i kaže: „Ja sam Dejan“ (Dejan Kostić, prim. aut.) i peva. Možda bude i pevač (smeh).

prija

Prijovićeva je otkrila i kako su njeni roditelji, baka i deka reagovali kada su saznali da je zakazala koncert u Areni.

Mislim da oni nisu svesni. Iskreno, više se plašim kako će oni to sve da podnesu, nego ja – objasnila je pevačica, pa ispričala šta joj je Brena rekla kada je čula da je uspela da rasporoda Arenu i zakazala još jednu samo dan kasnije:

Ona je bila jako ponosna i srećna. Nisam je još pitala ni za kakav savet, tek treba da sednemo i da pričamo o tome. Jedva čekam njene savete.

pa

Album „Devet života“ obara sve rekorde, a pesme su u trendingu ne samo u Srbiji i regionu, već i u ostalim delovima Evrope što pevačicu čini posebno ponosnom na najnoviji muzički projekta.

-Ne znam šta se desilo sa Austrijom, ali tamo je pesme „Dam, dam, dam“ prva u trendingu. Kada sam je prvi put čula pomislila sam kakav je ovo hit, šta je ovo? Tri noći sam sanjala tu pesmu, bukvalno sam poludela zbog pesme, znala sam da će privući pažnju publici – rekla je Aleksandra.

Tokom intervjua Aleksandra je pomenula Milicu Pavlović i Teu Tairović koje su ove godine takođe zakazale velike solističke koncerte, a šta je rekla o koleginicama poslušajte u videu ispod:

Foto: Filip P.,
Autor: I.G.