Đorđe David otkrio šta se desilo sa glasovima u finalu, pa se obratio Crnogorcima: „Zbog toga niste dobili dovoljno“

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 30052023 FOTO MUNJA 16 ok

Prošle subote održano je veliko finale „Zvezda Granda“, u kome je trijumfovala Slavica Angelova koja je tokom prethodnih meseci radila sa Đorđem Davidom koji je posebno ponosan na ovu pobedu.

Poznato je da je roker izuzetno posvećen mentor kome nije teško ni da putuje po celom regionu kako bi pripremio svoje takmičare što je u ovoj sezoni nagrađeno velikim uspehom.

Ja samo znam da kada pogledam gore prema nebu, mogu dva dana da se ogledam bez problema čista srca i duše. Posao mentora je da pre svega popravimo ovim mladim ljudima pevanje, karaketr i da ih naučimo nekim stvarima kada je ovaj posao u pitanju- da razmišljaju– rekao je David koji je istakao kako su veoma važna i prijateljstva koja su stekli.

DJORDJE4 DAVID I SLAVICE ANGELOVA

U moru lepih vesti, Đorđe se osvrnuo i na aferu mito za koju tvrdi da je uticala na broj glasova iz Crne Gore.

Ove godine je postojao jedan kandidat Crnogorac koji je pokušao sve ovo loše da predstavi što smo zajedno izgradili. Vi ste sada u poziciji da kažete da li je bila mito i korupcija. Kod mene jeste, u slatkišima, šalu na stranu. Zbog toga niste dobili dovoljan broj glasova iz Crne Gore, Bulatović i Bukilić su ambasadori kako Crne Gore tako i takmičenja i treba da utiču i kažu ljudima koji žele da se prijave da se pojave ili koji sumnjaju da ne postoji nikakvo nameštanje– objasnio je roker.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 28052023 FOTO MUNJA 7 ok

Mentor je u intervjuu za Grand nakon finala otkrio da su probe sa kandidatima bile veoma naporne i da su trajale čak 96 dana. Nekada su umeli i po više od 8 sati da budu u studiju. Zato ne želi da Slavičinu pobedu olako shvati i da sav trud i rad bude zaboravljen, te je odlučio da preuzme drastične mere

– Ona nema više opuštanja u životu. Tek sad za nju, što se mene tiče, kreće tortura. Moraće vrlo ozbiljno da se sprema za ono što je moja ideja, a to je da jednostavno posle ovoga mora da uradi na muzičkom planu. Kada te nebo pogleda kao nju i kada ti napravi šriču kao što se njoj desilo, tu ako odustaneš prizivaš zlu sreću. Ona mora da nastavi još žešće nego što je radila do sad, znači potpuno se okrenuti sebi i tek ćemo sada imati razgovor.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić