„Odakle vam pravo da mi dirate majčinstvo?“, Dada Mešaljić poludela zbog komentara: „Niko se ne pita kako uspevam sama“

Dada Mešaljić poludela zbog komentara

Dada Mešaljić poludela zbog komentara koji je stigao na račun njenog odgajanja ćerke zbog čega je odlučila da žestoko odgovori svima koji joj svakodnevno šalju zamerke.

Dada Mešaljić poludela zbog komentara

Jel moguće ovo više da svakodnevno dobijam poruke ovakvog tipa? Odakle vam pravo da mi dirate u majčinstvo i da mi govorite kako treba da se ponašam, šta da radim ili ne radim sa svojim detetom. Jel je vi hranite, oblačite, kupujete igračke, perete gu*icu, kupate, igrate se sa njom, vodite doktoru, kupujete lekove??? Niko se ne zapita kako uspevam sve sama, da li mi je teško jer sam samohrana majka– počela je Dada, a zatim javno otkrila kakav je život samohrane majke.

dada mesaljic naplacuje slikanje sa fanovima
Dada Mešaljić poludela zbog komentara

Kao što možete da vidite mojoj Mejeri ništa ne fali, srećna je, a srećna je odrasta u zdravom okuženju i zato što sam joj ja mama, što joj pružam sve ono što baš vi dušebrižnici ne pružate svojoj deci (ako imate). Gde je vaše dete dok vi moje komentarišete? Kakvi ste vi roditelji? Ono što ja sama mogu, većina vas ne može u dvoje. Šaljemo vam ljubav– zaključila je pevačica.

dada mesaljic zg
Dada Mešaljić poludela zbog komentara

Podsetimo, Dada je nedavno za naš portal otvoreno govorila o roditeljstvu i priznala kako se snalazi kao samohrana majka.

-Snalazim se, nije lako ali je jako. Ne bih mogla da zamislim svoj život bez nje. Baš smo vezane, ne razdvajamo se, dovela sam je i danas na snimanje. Već viri da vidi šta je na sceni. Ona mi je najveći uspeh!– istakla je Dada nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Dada Mešaljić ponovo u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić