„Je l’ si to ti?!“ Dada Mešaljić zbunila Sašu Popovića na snimanju, svi komentarišu njeno lice bez šminke (VIDEO)

Veliko iznenađenje ove subote u „Zvezdama Granda“ bilo je pojavljivanje bivše učesnice Dade Mešaljić koja je došla da bodri svoju prijateljicu Aleksandru Ivanov koja se trenutno takmiči.

Iako je došla samo kao podrška, Dada Mešaljić ni sada nije uspela da sakrije tremu sa kojom se borila u čuvenoj sobi emocija.

dada mesaljic 1
Dada Mešaljić Zvezde Granda
Dada Mešaljić Zvezde Granda

-Ovde je Aleksandrina drugarica iz takmičenja. Znam da te je Saša odmah prepoznao! Dada Mešaljiić ovde- rekao je Voja Nedeljković, a pevačica ga je pozdravila osmehom.

-Pazdrav Dado, kako si?- upitao je voditelj, a Mešaljićeva je odgovorila kratko i jasno.

-Pa loše!- iznenadila je Dada odgovorom.

dada mesaljic4
Dada Mešaljić Zvezde Granda

-Je l’ si to ti Dado?!- našalio se Saša Popović, a pevačicin odgovor nasmejao je sve.

-Jesam, bez šminke, bez šminke! Sočiva sam stavila- rekla je zvezda Granda koja je prirodnim izgledom sve oduševila, a potom otkrila da uživa u roditeljstvu, ali i da je njena ćerkica super što je izmamilo osmehe članova žirija na čelu sa Sašom Popovićem.

dada mesaljic2
Dada Mešaljić Zvezde Granda

S obzirom da je njena prijateljica osvojila svih sedam glasova žirija, Dada je poskočila od sreće.

dada mesaljic
Dada Mešaljić Zvezde Granda

Podsetimo, u eklsuzivnom razgovoru sa ekipom Granda Dada Mešaljikć otkrila je da se veoma raduje dolasku u Grandov studio se mesecima borila da ostvari svoje snove.

-Ne takmičim se, danas sam samo podrška mojoj Caki, ali je trema podjedanako velika kao da sam u takmičenju. Baš se tresem, kako sam zakoračila na parking baš sam u šoku – iskrena je Dada koja ne krije da joj je trema veliki problem i da bi je sigurno imala da se ove sezone takmiči.

-Mislim da bi bila još veća. Oduvek sam imala tremu, nego sam je na svoj način prikrivala, tj nisam se zaustavljala sa pričom kako stanem na scenu. Mislim da sam imala najveću tremu od svih takmičara, samo sam je na drugi, svoj način ispoljavala. Trema i adreanalin kad se spoje, onda se desi ono što se desi – našalila se pevačica.

Screenshot 2023 10 06 191949 768x435 1

BONUS VIDEO: Dada Mešaljić otvorila dušu u intervjuu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović