Ana Bekuta najavila novi album, čekanju je došao kraj: „Grešila sam, hvala vam za sve ove godine“ (FOTO)

ana bekuta novi album
Ana Bekuta novi album

Pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Ana Bekuta početkom godine najavila je novi album pesmom „Kasno da se kajem“ koju je premijerno izvela na Grandovoj sceni.

Pre nekoliko dana objavila je novu pesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“ koja je uzjedno i najava za novi album koji će danas ugledati svetlost dana.

Ana Bekuta najavila novi album, čekanju je došao kraj

ana bekuta novi album 2
Ana Bekuta novi album

Ana se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama i obelodanila publici sve detalje novog albuma koji su svi sa nestrpljenjem čekali i zahvalila se svima na podršci i ljubavi koju joj pružaju godinama.

-Grešila sam, večeras u 21.15. Dragi moji, predstavljam vam moj 20. album „Grešila sam“. Večeras u 21:15 na „Jutjubu“, „Spotifiyu“ i „Deezeru“. Hvala vam za sve ove godine – napisala je pevačica uz fotografiju.

Kolege, prijatelji, publika su Anu podržali u komentarima i svi su istakli da su sa nestrpljenjem čekali nove pesme jedne od najboljih pevačica sa naših prostora.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Iznenađenje za Anu Bekutu na snimanju „Zvezda Granda“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković