Nakon poljupca u emisiji, Nikolina Perković otkrila zbog čega nije kod Bosanca u timu: „Simpatije su ostale“ (VIDEO)

Nakon što je Nikolina Perković poljubila Bosanca usred emisije, pevačica je otkrila zbog čega gaji tolike simpatije prema uvaženom članu žirija.

Simpatična brineta ove subote je osvojila naklonost žirija koji joj je uputio niz pohvala, ali i konstruktivnih kritika.

Nikolina Perković poljubila Bosanca

Iznenađena sam, uvek priželjkuješ da imaš veći broj glasova. Sve kritike koje sam dobila sam i očekivala jer mi je druga pesma pravila problem, ali opet sam zadovoljna dala sam sve od sebe- rekla je Nikolina koja je poljubila Bosanca kada joj je dao svoj glas.

Nikolina Perković poljubila Bosanca
Nikolina Perković poljubila Bosanca

Ja sam jako zahvalna. Gospodin Bosanac moje nastupe od početka jako podržava i kritikom i podrškom, posebno dva poslednja nastupa dobila sam jako lepe komentare– rekla je Perkovićka koja je zatim otkrila zbog čega nije kod Bosketa u timu.

nikolina pe 5

Nikolina Perković poljubila Bosanca

Bosanac mi je karakterno simpatična osoba i uvek mi je bio opcija za mentora, ali se u prošloj sezoni isključio, ali me je ishvalio i sudbina je na kraju spojila mene i Đorđa, ali simpatije su ostale

Zanimalo nas je i da li možemo da očekujemo neki dalmatinski prizvuk u nastavku takmičenja.

Ja sam mislila da je njima počelo da smeta što je preferiram dalmatinsku pesmu, ali mislim da ću u narednom krugu morati nešto od starog fazonu jer čini mi se da im to godi- otkrila je Nikolina.

BONUS VIDEO- Nikolina Perković- Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić