Prija ispala iz Zvezda Granda, Popović je jedva ubedio da se vrati: Otkrio detalje sa njenog početka: „Bila je razočarana, rekla je da neće“

Prija ispala iz Zvezda Granda
Prija ispala iz Zvezda Granda

Saša Popović otkrio kako se Prija vratila u takmičenje nakon ispadanja iz „Zvezda Granda“ kada nije dobila podršku publike.

Za Aleksandru Prijović to je nešto, to je zaista nešto neverovatno. Aleksandra Prijović to što je napravila to me podseća na Lepu Brenu i Slatki greh na 1983. godinu kad je ono isto puklo, i kad smo radili neverovatne koncerte. E to se sad isto desilo i sa Aleksandrom– kaže Popović koji se prisetio kako je Prija zamalo odustala od „Zvezda Granda“:

aleksandra prijovic sarajevo 2 6 768x512 1
Prija ispala iz Zvezda Granda

Ona je prvi put došla na audiciju 2011. godine u Suboticu. Pošto je imala 15 godina, i ja sam je kastingovao, to je bila još ona varijanta kad je bilo 40-50 takmičara ukupno, i ona je prošla nekoliko emisija, nekoliko kola, mislim da je prošla čak jedno 4-5 emisija. Tada nije bio žiri koji je odlučivao, bio je samo tu žiri koji je onako da da neke, svake subote je bio drugi žiri. I u jednom momentu isključivo su glasali gledaoci i ona je ispala. Ona se toliko razočarala– počeo je priču Saša koji je ostao u šoku kada je je dobila još jednu šansu:

Saša Popović otkrio kako se Prija vratila u takmičenje

Prija ispala iz Zvezda Granda

I sad dolazi sledeća godina i ja sam tu kastingovao 18 devojaka i trebale su još 2, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, ko dobije najviše glasova i još te dve devojke da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže neću da se takmičim, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene. I neće, i ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: „Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa, dođi pa šta bude, prođeš prođeš“. I te godine je prošla ona i Andreana Čekić i onda u toj 2012-13. je bila fantastična – ispričao je za Skandal.

aleksandra prijovic zakazala drugi koncert u tuzli 4
Prija ispala iz Zvezda Granda

Saša ističe da je znao da joj je uspeh zagarantovan, ali podvlači da mu je posebno drago što je Aleksandra počela karijeru upravo u „Zvezdama Granda“.

-Ona je zasita vrhunski pevač i ja sam znao da će do ovoga da dođe, samo je bilo pitanje vremena. Mnogi pevači i ljudi su govorili kako zvezde „Granda“ nisu nikada napravile neki veliki koncert, ali da bi neko nešto uradio, potrebno je pet, šest, deset godina da prođe. Da snimite, tri, četiri albuma, da imate nekoliko hitova. Aleksandra ima dvadeset takvih pesama – reko je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Saša Popović o uspehu Aleksandre Prijović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.