Sanja Kužet se pojavila na Grandovoj žurci, lepa voditeljka blista u trudnoći (FOTO)

0A0A0116 1

Grand produkcija je za 25 godina postala medijski lider na našim prostorima, kao i televizija koja se za 10 godina rada pozicionirala kao najgledanija kablovska televizija u regionu. Tim povodom najveća produkcijska kuća organizovala je gala slavlje na kojoj je okupila brojne pripadnike estrade, saradnike i zaposlene.

Na žurku je stigla i voditeljka „Zvezda Granda“ Sanja Kužet koja se prvi put pojavila u javnosti nakon što je u februaru napravila pauzu zbog trudnoće.

Sanja Kužet se pojavila na Grandovoj žurci

Sanja Kužet se pojavila na Grandovoj žurci

Sanja je na Grandovu žurku došla u ležernom izdanju, a osmeh nije skidala sa lica. Ovo je još jedan dokaz da voditeljki prija blagosloveno stanje.

Sanja Kužet se pojavila na Grandovoj žurci

Zatim su na žurku stigli voditeljke Vesna Milanović i Dragana Katić, harmonikaš Endži Mavrić, Mirza Selimović, Džejla Ramović, Aleksandar Milić Mili i Voja Nedeljković, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Ljuba Perućica, Dragica Zlatić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO – Saša Popović intervju o juileju Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković