Mirza Pandur podbacio, a Čolina kopija izdominirala! Bosanac jednom očitao bukvicu: „Ajde da idemo kući što pre“

ipiccy image 15 1

Mirza Pandur i Stefan Tomić ukrstili su glasove ove subote u „Zvezdama Granda“, a nakon što su zamalo obojica dobili po šest glasova, Đorđe David je u poslednjoj sekundi povukao glas i tako poslao Stefana direktno dalje.

Svoju odluku roker je detaljno obrazložio.

Da je došlo do akapele tu bi Mirza bio bolji jer tako je pokazalo dosadašnje iskustvo. Ipak, u programskom delu je Stefan u prvoj pesmi bio za klasu bolji i zato sam glasao– rekao je Đorđe.

Dragan Stojković Bosanac je prokomentarisao da Mirza ima ozbiljne uspone i padove i da je za razliku od prošlog nastupa, danas imao nekoliko faulova.

Pevaš, malo se trudiš, malo ne… Bio si kao: „Evo mene, evo vas, ajde da idemo kući što pre“. To me nervira jer si moj Sarajlija i ozbiljno ti kažem, nema razloga da tako postupaš nonšalantno jer si talenat. Stefane, bio si odličan prvi put po mojoj meri sam dao glas– rekao je Boske.

0A0A0735

Ceca Ražnatović se složila sa kolegama i istakla kako su njoj bili dobri, jer gleda celokupan utisak kojim privlače pažnju, dok je Mili istakao nekoliko grešaka koje su napravili, ali i pohvala za oba kandidata.

Mene je Stefan iznenadio, navikla sam na nekog Čolu i možda bi trebao tako da nastaviš u narednim krugovima da nam priređuješ nešto i to mi je super. I Mirza mi je bio fantastičan i teško je odlučiti ko ide dalje– rekla je Viki, a Marija je dodala da su njene kolege bile u pravu.

Na kraju Ana Bekuta, ali i Snežana Đurišić pohvalile su Miloša Markovića koji im pomaže u radu sa kandidatima, a Sneža je Mirzi rekla da posluša Bosanca i da poradi na svojoj nonšalantnosti.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić