Snežana Đurišić nagrađena u „Zvezdama Granda“: „Branim ono što sam radila celog života“ VIDEO

U nedelji jubileja „Granda“ pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Snežana Đurišić dobila je zlatnu plaketu za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos razvoju „Grand“ produkcije.

Pevačica je za naš portal sa osmehom na licu progovorila o priznanju koje je dobila i otkrila koliko joj to znači.

-Svako priznanje prija, bar ja to tako doživljavam. Trud nije bio uzaludan, primećen je i doprineseno je onome što je bio cilj – istakla je Sneža za Grand.

Untitled 1 59

Snežana je jedan od svedoka razvojnog puta Granda budući da je deo naše kuće postala pre više od dve decenije.

-Grand napreduje sa inovacijama i svim onim što prati to vreme, modu i trend rekla bih. Tako da, nisam videla problem na tu temu od trenutka od kako sam ja u Grandu. Što će reći da definitivno u Grandu postoji ekipa koja zna da radi svoj posao, koja brine i razmišlja o onome što treba i kako treba – rekla je pevačica.

snezana djurisic o zvezdama granda

Snežana je jedna od rekih koja se od početka svoje karijere pa sve do danas čvrsto držala narodne muzie te savetuje i mlađim generacijama da se drže onoga što im najbolje ide.

-Imam svoje mišljenje na tu temu koga se držim, jer sam pre svega pevač. Mi smo generacija koja je počela i stvorila karijeru, imena i prezimena u onim vremenima kada se pevalo ono po čemu smo mi poznati. Znači, uklapati se u nove trendove, ja to zovem izlete, možeš onoliko koliko ti dozvoli to neko vreme ili moda, a da ne ugroziš suštinu, odnosno ono što si i po čemu si poznat. Definitivno sam sigurna da danas postojim u ovom vremenu i ovim godinama da branim ono što sam radila celog svog života i da čuvam to, a to je narodna muzika – zaključila je ona za Grand.

Untitled 1 60

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić o Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić