Login/Registracija

Zvezda Granda radila na građevini: „Nismo imali kuda, za porodicu ginem“ (VIDEO)

39f27dcc0771603cb09161341cd840fd762e94f4

Iako je u „Zvezdama Granda“ ostao upamćen kao operski pevač i momak neverovatne harizme, nekadašnji učesnik popularnog takmičenja, Aleksandar Simić nedavno je u jednom gostovanju ispričao da je zbog porodice bio primoran da radi kao građevinski radnik.

Mladi pevač se ne stidi tog životnog perioda, a neadvno je na društvenim mrežama podelio video sa građevine gde peva sa jednim kolegom.

U emisiji „Grand parada“ Simić je rekao da je nekoliko meseci radio kao građevinski radnik u Beču kako bi pomogao roditeljima.

-Otišao sam sa 4 godine u Beč, ali smo se vratili jer moji roditelji nisu želeli da živimo tamo. Međutim, u vreme korone sve se zatvorilo, tada sam prestao da idem i na Muzičku akademiju. Pošto moji rade sa garderobom, a otac i svira, nismo imali kuda – rekao je on o otkrio zbog čega se vratio u Beč:

ipiccy image 37

Onda sam se i ja vratio u Beč kako bih pomogao svojoj porodici. Dao sam sve od sebe i, hvala bogu, pomogao sam im. Radio sam sve poslove na građevini iako možda ne izgleda da sam po građi za taj posao, bar sam čvrst, a pogotovo za porodicu ginem.

Kako je Aleksandar Simić izgledao dok je radio na građevini pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A. Milinković