Pesma koja je bila namenjena Šabanu završila kod Sanela Smola, pevač se osvrnuo i na saradnju sa Bosancem: „Bez njega nije to to“ (VIDEO)

0A0A2661

Nekadašnji učešnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanel Smolo obradovao je danas publiku novom pesmom „Meni sreća tebi tuga“ koju je objavio u saradnji sa Grand Produkcijom.

Ekipa Grandove redakcije imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje snimanju spota koje se odigralo pod rediteljskom palicom mladog Dušana Šljivića.

Na samom početku razgovora pevač je otkrio da je ova numera bila namenjena kralju narodne muzike Šabanu Šauliću, ali da je na kraju završila u njegovim rukama.

-Bila je dvojka, on je pevao u kafani, nije bila napisana druga strofa. Čovek iz Sarajeva Goran Antunović napisao je čitavu pesmu, ja sam od njega kupio tu pesmu pre pet godina i evo došla je na red. Šaban je pesmu pevao u dvojki, a sada je malo brža – rekao je za Grand.

0A0A2680

Sanel se osvrnuo i na saradnju sa nekadašnjim mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem koji je za ovu pesmu uradio muziku i aranžman, a prisetio se i velike turneje koju su zajedno održali početkom godine u Americi.

-U Americi je bilo predivno, lepo druženje sa mojim Draganom Stojkovićem Bosancem. Bez Bosanca, ne bi bilo to to – dodaje Sanel kroz smeh.

Kako je ovo prvi spot u njegovoj karijeri, pevač je pred našim kamerama sumirao utiske i otkrio dalje planove kada je muzika u pitanju.

-Bilo je ludo i nezaboravno, fantastično. Devojke su prelepe stvarno, ovo će biti spot ludilo. Ima dosta posla naravno, gotovo su svi datumi popunjeni. Pretežno radim vikendom, bude nekada sreda i četvrtak – zaključio je pevač za Grand.

U videu pogledajte šta se dešavalo iza kulisa snimanja spota Sanela Smola za pemsu „Meni sreća, tebi tuga“.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/J.Jović