Voditelji i žiri „Zvezda Granda“ u dilemi oko Prvog maja, evo kako provode današnji dan (VIDEO)

ipiccy image 2

Decenijama je Prvi maj na ovim prostorima sinonim za roštiljanje i odlazak u prirodu. Članovi žirija, kao i kompletna ekipa takmičenja „Zvezde Granda“ vredno su radili tokom čitave sezone, i kratki prolećni predah povodom Praznika rada svakako im je dobrodošao. Neki od njih otkrili su za Grand kako provode ove neradne dane:

-Viki ide za Istanbul, ja ne znam gde idem. Videću kasnije sa porodicomi prijateljima. Verovatno ćemo negde ići – rekla je Marija Šerifović.

1maj 1

Za razliku od nje Saša Popović provešće praznike kod kuće sa porodicom, a pašće i neki roštilj, dok Dragan Stojković Bosanac ima drugačijeviđenje stvari.

1maj 2

-Pošto niko ne slavi, ne slavim ga ni ja. Uranak je davno prošla stvar, Prvi maj jeste međunarodni praznik, ali kad mi postanemo sa svetom kompatibilni onda ćemo slaviti kao i svi ostali: sa demonstracijama, a ne sa slavljem – mišljenja je Boske.

1maj 3

Đorđe David za 1. maj nastupa na velikom rok koncertu sa grupom „Death Saw“ u Smederevskoj palanci, a na bini a društvo će mu pratiti Ivana Peters i Aleksandar Josifovski.

-Ove će biti naše vatreno krštenje sa Josifovskim – rekao je Đorđe, a potom dodao:

1maj 4

-Te seljoberije ne prektikujem. Posle nekoliko dana ću sa Anom i Stašom otići par dana na neko putovanje da se opustimo, da konačno spavam i da se odmorim.

Voji Nedeljkoviću Prvi maj je dan kao i svaki drugi, a ima i specifično obrazloženje:

-Uglavnom ne radim za 1. maj, isti mi je kao i 26. septembar ili 12. april. Čini mi se da je poslednjih 20 godina 1. maj imao 92. posto kiše, što bi rekao Boris Koljčicki, nekadašnji veliki meteorolog, tako da ne slavim. U krugu sebe proslavljam – rekao je Voja.

1maj 5

Šta su još rekli naši sagovornici o proslavi Prvog maja pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić