Pevač Aleksandar Simić bavio se sasvim drugim zanimanjem u Beču:“Kad se prisetim toga baš mi lupa srce“ (VIDEO)

39f27dcc0771603cb09161341cd840fd762e94f4

Pevač Aleksandar Simić otkrio je da će „Duo Grand“ u kojem je zajedno sa kolegom Nenadom Osmanovićem nastupao sa pesmom „Viva la vida“ na Pesmi za Evroviziju prerasti u „Trio Grand“. Simić je u razgovoru za Grand istakao i kako mu se dešavaju iznenadne životne promene, otkrivši kako se njegov put potpuno promenio preko noći kada se prijavio na audiciju za „Zvezde Granda“, a moguće da se preobražaji dese i nakon narastanja dueta u muzički trio.

-Iznenada sam napravio snimak i prijavio se za Zvezde Granda, tek onako. U to vreme sam bio u Beču i bio je težak period za mene. U to vreme sam radio na građevini. Nakon toga se menja moj ceo tok života. Kada se danas prisetim toga baš mi lupa srce – rekao je Aleksandar i objasnio čime se bavio u glavnom gradu Austrije.

duo grand 2

-Otišao sam sa 4 godine u Beč ali smo se vratili jer moji roditelji nisu želeli da živimo tamo. Međutim u vreme korone sve se zatvorilo, tada sam prestao da idem i na muzičku akademiju. Pošto moji rade sa garderobom a otac i svira, nismo imali kuda. Onda sam se i ja vratio u Beč kako bih pomogao svojoj porodici. Dao sam sve od sebe i, hvala bogu, pomogao sam im. Radio sam sve poslove na građevini i, iako možda ne izgleda da sam po građi za taj posao, bar sam čvrst, a pogotovo za porodicu ginem – otkrio je Aleksandar.

Pevač je ispričao i da mu nije bilo lako da kao operski pevač peva narodnjake, ali i da mu se čini da dobija neki svoj autentični stil.

-Iskreno je jako teško zato što morate da kontorlišete stomak kako ne bi sve zvučalo operski. Dešava mi se ponekad da mi dijafragma povuče glas u visinu ka operi, ali to ne zameram sebi, to sam ja – ispričao je Simić.

Aleksandar sa Nenadom radi na novom projektu, a mnogi su se pitali da li će Saša Popović umešati prste i u najavljeni „Trio Grand“

-Ima nešto u vezi sa Popovićem sa tim projektom ali ne bihjoš uvek da oitkrivam o čemu se radi. U svakon slučaju neće to više biti „Duo Grand“, biće „Trio Grand“ – naglasio je Aleksandar.

Razgovor sa Aleksandrom Simićem u Grand paradi možete pogledati u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić