Login/Registracija

Zvezda Granda organizovao nesvakidašnju svadbu: 500 zvanica uživalo u neviđenom luksuzu (VIDEO)

ipiccy image 32 1

Nekadašnja zvezda Granda Alen Hasanović se krajem prošle godine venčao sa svojom izabranicom Aidom Cako po šerijatskim običajima u krugu porodice, a sada je organizovao gala svadbeno veselje kojem je prisustvovalo nekoliko stotina zvanica.

Moderno venčanje pevač i njegova izabranica orzganizovali su u Tetovu blizu Skoplja, u jednom luksuznom restoranu koji je bio dekorisan detaljima od kojih zastaje dah.

ipiccy image 33 2

Restoran poput dvorca, prepun cveća i kristala oduševio je sve prisutne, ali i novopečeni bračni par koji se pobrinuo da sve izgleda kao u bajci.

Mlada je zablistala u magičnoj, svetlucavoj venčanici, dok se mladoženja odlučio za klasično elegantno odelo.

ipiccy image 34 3

Ulazak mladenaca u luksuzni restoran ispraćen je gromoglasnim aplauzom i zvukom violine. Mladenci su priredili plesnu tačku kao da su godinama vežbali, a sve vreme su oko njih prštali vatrometi i suvi led.

ipiccy image 35 4

Nakon prvog plesa, usledio je još jedan tokom kojeg se mladoženja latio mikrofona i svojoj lepšoj polovini zapevao numeru „Donesi divlje mirise“, a mlada nije skidala osmeh sa lica.

Usledila je luda žurka, a Alen i Aida cele večeri su đuskali sa gostima, pa čak u jednom momentu i zapevali. Zabavu je prekinula ogromna svadbena torta u beloj boji, dekorisana nežnim cvetovima i lampicama.

ipiccy image 36 2

Kako običaji nalažu, par je presekao tortu, a tu priliku Hasanović je iskoristio da supruzi otpeva još jednu pesmu, „Ludujem“, Dženana Lončarevića.

Za sečenje torte mlada je rešila da presvuče venčanicu i zablista u dugoj korset haljini koja joj je perfektno stajala.

ipiccy image 37 3

Delić atmosefre sa magičnog venčanja pogledajte OVDE.

Podsetimo, nakon dugogodišnje veze i romantične veridbe, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Alen Hasanović izgovorio je sudbonosno „da“, a šerijatsko venčanje sa Aidom Cako održano je u Skoplju.

-Vreme je i da pred matičarem kažemo „da“, jer pred Bogom već jesmo. Venčali smo se u novembru po šerijatskim običajima. Eto, uplivao sam u bračne vode i ne žalim se, odlično mi je. Mislio sam da je sad pravo vreme da se oženim, da osnujem porodicu i da sam na vreme to uradio  istakao je nedavno Alen za Grand i po svemu sudeći održao obećanje da će venčanje biti zaista posebno.

alen svadba dzamija 768x1024 1
Foto: Printscreen Instagram,
Autor: J. Jović