Svi detalji audicije za „Zvezde Granda“ u Beogradu, Saša Popović dočekao na stotine kandidata: „Biće novina u sledećoj sezoni“ VIDEO

Danas je u Beogradu održana velika audicija za novu sezonu „Zvezda Granda“ na kojoj je pojavilo više stotina kandidata u želji da oprobaju pevačku sreću i postanu nove zvezde.

Veliki odziv i gužva ispred Grandovog studija je nešto što su čelnici svakako očekivali, a Saša Popović, Goran Šljivić i njihov tim došli su spremni da pronađu nove talente na audiciji koja je tradicionalno najveća u regionu.

hdud

Beograd je najveći i glavni grad koji ima puno mladih ljudi i normalno je da je ovde najmasovnija audicija. Koliko vidim ima dosta mladih momaka i devojaka, pa ćemo videti šta će da bude. Odradili smo Bosnu, Novi Sad i Niš i zaista imamo puno kandidata koji su u opticaju– rekao je Popović. koji nakon skoro dve decenije i dalje pun elana dočekuje svaku audiciju:

Ako kažem da dvadeset godina radim audicije, ovo je rutinska stvar, ali se uvek radujem mladim ljudima i to je znatiželja ,ne samo moja nego i članova žirija i uvek me pitaju: „Da li ima novih“, a novih uvek ima– objašnjava kreativni direktor.

sp

Kako svaka sezona donosi manje ili veće novine, pitali smo ga i da li već ima plan za septembar.

To sigurno neću reći sada u ovom trenutuku. To polako spremam. Biće novina, ali to ne govorim ranije, nego na dan prvog snimanja– iskren je Saša.

Ekipa Grandovog portala imala je ekskluzivnu priliku da porazgovara sa kandidatima i sazna kakva je atmosfera pred izlazak na veliku scenu, ali i dočeka ih nakon izlaska iz studija.

milic

U moru novih ljudi, prepoznali smo i brojna „stara lica“ koja su došla da još jednom okušaju sreću na velikoj sceni, a među njima i Milica Kostadinović čije je ispadanje u ovoj sezoni izazvalo veliku medijsku pažnju.

Znala sam da ću opet da dođem iz tog razloga što sam zacrtala i to mora da bude. Nikad ne odustajem, znam šta hoću i idem ka tome– jasna je Kostadinovićeva.

de

Zanimljvo je da smo ipred Grandovog studija zatekli i poznatog TikTokera Tonija Montanu koji je došao da bodri suprugu na audiciji.

Podsetimo, nakon audicija u Bosni i Hercegovini, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, naredna audicija održaće se 3. juna u Skoplju, sve detalje današnje audicije pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: S. Čumić